reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Łoo Dora dziękuję za link!! Witkowo to 15km ode mnie :-) :-) moja siostra tam pracuje.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Viola zapłaciłam 7.49

Nuśkaaa inhalacja powinna pomóc. Ja mam zapchaną prawą zatoke. Czuje ucisk na brwi i mam wydzieline rozto zielona. Oby Ci szybko inhalacja pomogla bo przeje*** z zatokami.

OlaMagda sen w dzień? Hahaha śpi łacznie godzine.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawie tyle co ja. Majątek [emoji1]

Ja tez mam chore zatoki od 1,5roku juz. Miałam juz zastrzyki, sterydy a i tak jak jest zaostrzenie objawow to nos zapchany i nieciekawa wydzielina. Teraz bylam u laryngologa i mam tabletki na alergie, steryd do nosa i plucze zatoki Sinus rinse. Ale generalnie i tak czuje ze czeka mnie punkcja [emoji52]

relgh371tsldyf8u.png

Moja właśnie zasypia. I tak codziennie pomiedzy 20 a 21 idzie spac. Kurcze od dzis rana Amelce oczko lewe ropieje. Nie wiem czy ja przewialo czy od kataru. Przemylam jej rumiankiem, jutro kupie sól fizjologiczna. Macie jeszcze jakis sposób??

relgh371tsldyf8u.png

Dora juz napisalam do Pani z drugiego linka czy zamiast czapeczki uszyje mi opaske bo czapkę mam. I mam nadzieję ze siostra mi odbierze :-)

Ok to jutro kupuje sól fizjologiczna i bede jej przemywac.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
A dzis odwiedzili nas ciocia z wuja, byli w Zakopanem i przywieźli dla dzieciaków takie butki :-)
Te pierwsze buciki 11cm, ciut za duze, te kapciuszki 13cm. Mam nadzieje ze na jesień beda jeszcze dobre, no bo latem nie ponosi. Filip jaki dumny ze ma takie dorosle laczki [emoji6]
IMG_20170212_211121.jpg

relgh371tsldyf8u.png

Załączniki

• IMG_20170212_211121.jpg
    IMG_20170212_211121.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 139
Do góry