reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Dziewczyny te co maja bobaski 4-5-6 miesięczne jak spia wam dzieci w dzien , bo mam kłopot z Milena , spi rano troche potem o 14h do 15h30 to potem śpiąca o 18h i śpi do 19h wiec spanie na noc jest dopiero 21h-21h30 22h a wolałabym o 20h .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Kulcia na poczatku moja mama bedzie ze mną u mnie w mieszkaniu, później ewentualnie teściowa co mi średnio pasuje. Generalnie moja mama do pracy wraca dopiero po Wielkanocy. Jakoś bede musiała dać rade.
KasiaMarysia cos tam mi spływa cały czas, tylko nigdy nie mialam problemu z zatokami i dlatego nie wiem czy to to.
Viola czuje mrowienie-ćmienie jakby w górnych zebach. Dzieki za rady, dzisiaj te inhalacje porobie wieczorem
Dziekuje za rady
Ja juz u rodziców znowu, Meżuś pojechał i sie lenie przed tv
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia cos tam mi spływa cały czas, tylko nigdy nie mialam problemu z zatokami i dlatego nie wiem czy to to.
Viola czuje mrowienie-ćmienie jakby w górnych zebach. Dzieki za rady, dzisiaj te inhalacje porobie wieczorem
Dziekuje za rady
Ja juz u rodziców znowu, Meżuś pojechał i sie lenie przed tv
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Olu, Ada wstaje ok 7-8. Zasypia ok 10-11 i spi ze 30 min. Pozniej zasypia po 12 jak idziemy z Radkiem do szkoly i spi do 13.30-15.30, ronie. I pozniej w zaleznosci od tego jak dlugo spala ma drzemke przed 17 lub po 19. Generalnie na takie nocne spanie idzie ok 22.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Nie da sie jej w dzien przetrzymac. Trze oczy i drapie sie, a jak jej wystarczajaco szybko nie uspie to drze sie na calego, bo zasnac nie moze. Najszybciej usypia w chuscie. Maks 5 minut i dziecka nie ma
OlaMagda09
No to tak jak u mnie india takze nie pomogłas mi [emoji3][emoji3][emoji3] :-) trzeba by było drzemkę zrobic od 16 do 17 i wtedy dało by sie na noc o 20 h
India9
Teraz Ada zasnela, ale ona i tak o 21.30-22 obudzi sie na jedzenie :-)No to tak jak u mnie india takze nie pomogłas mi [emoji3][emoji3][emoji3] :-) trzeba by było drzemkę zrobic od 16 do 17 i wtedy dało by sie na noc o 20 h
U mnie inaczej, bo glodomor maly czesto budzi sie w nocy
India9
reklama
KasiaMarysia23
Viola zapłaciłam 7.49
Nuśkaaa inhalacja powinna pomóc. Ja mam zapchaną prawą zatoke. Czuje ucisk na brwi i mam wydzieline rozto zielona. Oby Ci szybko inhalacja pomogla bo przeje*** z zatokami.
OlaMagda sen w dzień? Hahaha śpi łacznie godzine.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa inhalacja powinna pomóc. Ja mam zapchaną prawą zatoke. Czuje ucisk na brwi i mam wydzieline rozto zielona. Oby Ci szybko inhalacja pomogla bo przeje*** z zatokami.
OlaMagda sen w dzień? Hahaha śpi łacznie godzine.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom