reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1486905076-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale takie sandalki na lato tez fajniutkie :-) musze sie roozejrzec pozniej.
Na aliexpress sa, ale wcaje do najtanszych.nie należą.
ja właśnie jeszcze opaske tez bym chciala na sale i tak myślę ze tez z delikatnym rozem to do tego tez buciki z rozem mogą byc.

relgh371tsldyf8u.png

Widziałam wczoraj tez takie właśnie ale oglądałam tylko na telefonie, musze jeszcze poszukać na kompie i cos zamówić. A powiedz mi do sukienki tylko rajstopki jej dajesz?? I jeszcze cos na nie?? Bo w marcu to jeszcze zimno [emoji52]

Ola zazdroszczę 15st!!! :-)

relgh371tsldyf8u.png
Bede chciala jakies grubsze rajstopki kupic. W razie czego z samochodu w kocu ja przetransportujemy. Mam nadziej, ze bedzie wiecej jak 10.stopni

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry