India9
Fanka BB :)
Albo na naszym rynku.nie ma tych do montazu bez bazy, bo ikonka ze str od Ciebie pokazuje montaz pasem tez.... Zwariowac mozna...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo na naszym rynku.nie ma tych do montazu bez bazy, bo ikonka ze str od Ciebie pokazuje montaz pasem tez.... Zwariowac mozna...
Widziałam wczoraj tez takie właśnie ale oglądałam tylko na telefonie, musze jeszcze poszukać na kompie i cos zamówić. A powiedz mi do sukienki tylko rajstopki jej dajesz?? I jeszcze cos na nie?? Bo w marcu to jeszcze zimno [emoji52]
Bede chciala jakies grubsze rajstopki kupic. W razie czego z samochodu w kocu ja przetransportujemy. Mam nadziej, ze bedzie wiecej jak 10.stopniWidziałam wczoraj tez takie właśnie ale oglądałam tylko na telefonie, musze jeszcze poszukać na kompie i cos zamówić. A powiedz mi do sukienki tylko rajstopki jej dajesz?? I jeszcze cos na nie?? Bo w marcu to jeszcze zimno [emoji52]
Ola zazdroszczę 15st!!! :-)