reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora w ogóle i właśnie zastanawiam się czy to nie jest przyczyną tego twardnienia. Bo nie biorę gdzie 1,5 tygodnia więc "zapasy" z organizmu już się wyczerpaly

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka ja rozumiem mnie to też niepokoi, ale z drugiej strony skoro się nic poza tym nie dzieje to nie ma co panikować. A lekarce powiedz o tym i może wprowadzi Ci jakąś małą dawkę hormonu. Ja zwykle jak się położę to mi szybko przechodzi to w miarę możliwości odpoczywaj trochę.
A nospa nie zaszkodzi. Mogą to być już te skurcze przepowiadające

Ja mate mam Lamaze jeszcze Tosi, ciągle używana i nadal w idealnym stanie. Tylko pałąk muszę wyczyścić i zabawki znaleźć. Jeszcze dokupić kilka zabawek z tej samej firmy i będzie git.

Chyba nie ma fotelików 9-36 tyłem do kierunku jazdy. A czemu akurat takich szukasz? Moja jeździła w nosidełku i nagle przestała lubić jeździć i kupiliśmy jej w smyku fotelik z regulowanym oparciem i siedziała.wysoko i wszystko widziała.i było ok

Bierz bierz nawet 4 dziennie jak bardzo Ci twardnieje.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest aż tak bardzo, do południa z 2-3 razy, ale wieczorem częściej. Wcześniej tego nie miałam muszę jakoś dotrwac psychicznie do wizyty :) Ale dobrze wiedzieć że można nospe wziąć nawet do 4 tabletek

Kurde laski, Ada ma wysieki z tych plam na policzku :-( chyba sie przejde z nia w poniedzialek do labo, jesli to nie wyschnie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nospe to chyba maks 3 tableki. Marysia o mg chyba pisala, ze cztery.

Ja dzisiaj czytalam o tych 9-36 i chyba jednak sie nie zdecyduje. Zreszta nir wiem, musze jeszze wszystko przeanalizowac.

Marysia, a Ty ta mate ze zdj zamowilas?

Kurde laski, Ada ma wysieki z tych plam na policzku :-( chyba sie przejde z nia w poniedzialek do labo, jesli to nie wyschnie

India zrób jej badania na gronkowca i paciorkowca.
Moja bratanica też miała niby AZS i jej skóra momentami wyglądała jakby była poparzona i prawie rok walczyli a okazało się że ma gronkowca. Po 7 dniach antybiotyku do tej pory ma idealna skórę

reklama
No wlasnie o tym Aniu myslalam, zeby ogolnie sprawdzili czy to jakas bakteria czy grzyb. Bo jak pojde prywatnie do dermatologa z niczym to i tak pewnie badania bedzie zlecal

Do góry