reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora w ogóle i właśnie zastanawiam się czy to nie jest przyczyną tego twardnienia. Bo nie biorę gdzie 1,5 tygodnia więc "zapasy" z organizmu już się wyczerpaly

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka ja rozumiem mnie to też niepokoi, ale z drugiej strony skoro się nic poza tym nie dzieje to nie ma co panikować. A lekarce powiedz o tym i może wprowadzi Ci jakąś małą dawkę hormonu. Ja zwykle jak się położę to mi szybko przechodzi to w miarę możliwości odpoczywaj trochę.
A nospa nie zaszkodzi. Mogą to być już te skurcze przepowiadające

Ja mate mam Lamaze jeszcze Tosi, ciągle używana i nadal w idealnym stanie. Tylko pałąk muszę wyczyścić i zabawki znaleźć. Jeszcze dokupić kilka zabawek z tej samej firmy i będzie git.

Chyba nie ma fotelików 9-36 tyłem do kierunku jazdy. A czemu akurat takich szukasz? Moja jeździła w nosidełku i nagle przestała lubić jeździć i kupiliśmy jej w smyku fotelik z regulowanym oparciem i siedziała.wysoko i wszystko widziała.i było ok

Bierz bierz nawet 4 dziennie jak bardzo Ci twardnieje.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest aż tak bardzo, do południa z 2-3 razy, ale wieczorem częściej. Wcześniej tego nie miałam muszę jakoś dotrwac psychicznie do wizyty :) Ale dobrze wiedzieć że można nospe wziąć nawet do 4 tabletek

Kurde laski, Ada ma wysieki z tych plam na policzku :-( chyba sie przejde z nia w poniedzialek do labo, jesli to nie wyschnie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nospe to chyba maks 3 tableki. Marysia o mg chyba pisala, ze cztery.

Ja dzisiaj czytalam o tych 9-36 i chyba jednak sie nie zdecyduje. Zreszta nir wiem, musze jeszze wszystko przeanalizowac.

Marysia, a Ty ta mate ze zdj zamowilas?

Kurde laski, Ada ma wysieki z tych plam na policzku :-( chyba sie przejde z nia w poniedzialek do labo, jesli to nie wyschnie

India zrób jej badania na gronkowca i paciorkowca.
Moja bratanica też miała niby AZS i jej skóra momentami wyglądała jakby była poparzona i prawie rok walczyli a okazało się że ma gronkowca. Po 7 dniach antybiotyku do tej pory ma idealna skórę

reklama
No wlasnie o tym Aniu myslalam, zeby ogolnie sprawdzili czy to jakas bakteria czy grzyb. Bo jak pojde prywatnie do dermatologa z niczym to i tak pewnie badania bedzie zlecal

Do góry