reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India, a jak główka Ady? Moja ma suchą skóre
1486848382-aaaaaa.jpeg
1486848390-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Tosia jak była mała to miała.zatkane kanaliki łzowe. Jejku ile my się najezdzilismy w nią po okilistach. Aż wreszcie dostała skierowanie na zabieg w szpitalu i jak okazało jedno skierowanie-jedno oko. Zabrali mi ją z korytarza, przywiazali chustami do stołu i zrobili zabieg. Dzieciak wieczorem dostał prawie 40 stopni gorączki i przez trzy dni nie schodzila mi z rąk. Zasypiala na mnie a jak ją odkladalam to był mega krzyk! Okazało się że jednak zabieg się nie udał. Umówiłam się do tej baby co jej to zrobiła (była bardzo zdziwiona jak się dostałam do niej w tydzień jak o a jest tak poważnym lekarzem że czeka się do niej miesiąc) nie chciała Tosi zbadać ale jak powiedziałam że nie wyjdę to zgodziła się zrobić wymaz z oka. Powiedziała żeby zadzwonić za 3 dni o wynik i niby było czysto. A z oczami było jeszcze chyba gorzej. Pojechaliśmy do kliniki okulistycznej i pani powiedziała że ewidentnie to kanaliki i nie są przepchane ale ze oni tego nie robią to dała mi namiar na prywatną okulistke w Warszawie która się tym zajmuje. Pojechaliśmy tam, najpierw zrobiła wymaz i okazało się że Tosia w tym oku po szpitalu ma gronkowca i paciorkowca (a i tamtej sukienki wyszło niby ok) i na dwóch wizytach zrobiła jej oczka. Ale byłam przy niej, trzymalam za raczki. Płakała ale po podniosła ja i już było ok.
Słuchajcie ja miałam takie wizję na szpitalu nie dali jej znieczulenia, albo może ba siłę trzymali, a może ja uderzyli. Nie mogłam sobie poradzić z poczuciem winy że pojechałam z nią na ten zabieg do szpitala.
Fakt trochę kasy poszło żeby prywatnie to zrobić bo wizyt w sumie było z 5 a nie były tanie ale dla spokoju zaplacilabym jeszvze raz.
Mam tylko nadzieję że Bartek nie będzie mieć tego problemu

ale się rozpisałam :) ale chyba nigdy nie wspominałam wam o tym :)

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Anka nie wspomniałaś. Teraz na przytany kanalik masuje się małym palcem przy kąciku oczka.

India no no dokładnie! Tylko jak jej nawilże to mam wrażenie że sie bardziej drapie.

reklama
Anka nie wspomniałaś. Teraz na przytany kanalik masuje się małym palcem przy kąciku oczka.

India no no dokładnie! Tylko jak jej nawilże to mam wrażenie że sie bardziej drapie.

Kasia u nas przed zabiegiem to nie działało. Jeden był tak zatkany że próbowała przepchnac i nie dało rady tylko do połowy się udało, ale wtedy po tym tylko polowicznym zabiegu właśnie masażem jej przepchalam (normalnie czułam pod palcem jak.cos pękło). Ale już nam wystawiła skierowanie do szpitala do wawy tam gdzie ona pracowała żeby pod narkoza to zrobić. I dziekowalam Bogu że nie musimy tam jechać. Ona miała już prawie 8 miesięcy jak się to skończyło

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry