reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie dostałam żadnego pisma. Nic. Igi ma 6 msc
Nic nie będę płacić w razie wu. Niech spadają. Ja bym mogła ew na krztusi zoltaczke tezec zaszczepić. O tym będę rozmawiać ale jak Igi będzie starszy.

Kasiu niekoniecznie wychodzi przy kp uczulenie. A przy malucha w 2 dobie życia to już w ogóle. Poza tym te pierwsze szczepienia nie dopasowują do wagi dziecka a na standardowe. Jak mi lekarka jak Igi głowy nie dźwigal mówiła o związku szczepień z takimi rzeczami to... są nop lekkie jak gorączka czy nieutulony płacz ale są też masakryczne. Kasiu gdzie czytałaś? Jest fajna strona na fejsbuku są tam rodzice vo szczepia i nie szczepia albo wybiórczo, polecam. Mam Cię w znajomych?

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja szczepilam Tosie szczepionka 5w1 jakąś na P. I pamiętam że jedno szczepienie mieliśmy opóźnione o jakieś 3 miesiące bo zabrakło szczepionki a lekarz powiedział żeby nie zmieniać szczepionek (a wiem że niektórzy zmieniali).

Ja też znam chłopca który ma autyzm poszczepienny.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia a jaka to grupa na fejsie? Ja mam fejsa ale tylko takiego nieoficjalnego do czytania różnych rzeczy właśnie :p Nie mam tam znajomych nawet. Ogólnie czytałam w kilku miejscach i juz sama nie wiem co zrobić.

reklama
Do góry