reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny czy Wy wszystkie tutaj oprócz Kulci szczepicie dzieci? Ja już mam taki mętlik w głowie,że sama nie wiem co robić. Kulcia czy Ty możesz napisać coś w tym temacie? Co Cię ostatecznie przekonało żeby Igiego nie szczepić?

reklama
Dziewczyny czy Wy wszystkie tutaj oprócz Kulci szczepicie dzieci? Ja już mam taki mętlik w głowie,że sama nie wiem co robić. Kulcia czy Ty możesz napisać coś w tym temacie? Co Cię ostatecznie przekonało żeby Igiego nie szczepić?
Szczepię, u mnie tego pilnują. Musze szybko się wyleczyć, bo pierwsza dawka przepadnie niedługo.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

My niby na 29.02 jesteśmy zapisani na pierwsze szczepienie ... Ale zobaczę jak będzie sytuacja wyglądała ...

India wiesz co myślę że cybex na długo Ci starczy. Do 13 kg jest a na wielkość podobno ma tylko głową nie wystawać , nogi mogą więc Igi dalej może jeździć na luz.

Kasiu ja nie szczepilam nawet w szpitalu. Mam obok siebie przypadek poszczepiennego regres u dziecka. (Zanik mowy, zaburzenia w chodzeniu.) Plus wiele innych przykładów nopow dalej. Składy szczepionek są katastrofalne (nie wiem czy któraś z Was czytała. Nie sprawdzają dziecka przed szczepieniem tak jak powinni. Min neurologiczne nie sprawdzają crp. A co jeśli dziecko jest uczulony na białko jaja kurzego? Jest w składzie większości szczepionek a maluch który ma np 3 msc nie jadł jajca to nie wiadomo ze uczulony.

atdctrd8ammce1aq.png

India wiesz co myślę że cybex na długo Ci starczy. Do 13 kg jest a na wielkość podobno ma tylko głową nie wystawać , nogi mogą więc Igi dalej może jeździć na luz.

Kasiu ja nie szczepilam nawet w szpitalu. Mam obok siebie przypadek poszczepiennego regres u dziecka. (Zanik mowy, zaburzenia w chodzeniu.) Plus wiele innych przykładów nopow dalej. Składy szczepionek są katastrofalne (nie wiem czy któraś z Was czytała. Nie sprawdzają dziecka przed szczepieniem tak jak powinni. Min neurologiczne nie sprawdzają crp. A co jeśli dziecko jest uczulony na białko jaja kurzego? Jest w składzie większości szczepionek a maluch który ma np 3 msc nie jadł jajca to nie wiadomo ze uczulony.

atdctrd8ammce1aq.png
Ale jak matka jadła to wiadomo czy uczulony. Ja np.bede chciała inna szczepionkę albo wgl nie szczepić mmr ale to chyba nie możliwe.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry