reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała mi - tak mi cie żal , nie wiem co ci doradzić :-( to moze szukaj gdzie indziej ? Nie tylko w twojej okolicy ? Ja jakbym tak miała to bym nawet spadała do innego miasta napewno jezeli w moim nie ma tym bardziej ze masz małe dzieci i nie musza szkoły przenosić czy cos .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mała mu no to sytuacja nieciekawa bo jeszcze on zatrudniony u rodziców to w ogóle kapa. Może po okolicy szukaj.

atdctrd8ammce1aq.png

MalaMi,wspolczuje sytuacji, ale wierze, ze los sie odmieni! Nigdy nie jest zawsze pod gorke. I rzeczywiscie fajnie, ze mogliscie liczyc na rodzine. Wiadomo, ze u siebie to u siebie. Oby szybko sie sytuacja obrocila na dobre

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie dzieci się urodziły to muszą się nacieszyć.

Violu ile po antybiotyku mam wziąć priobiotyk? Wiem,że przed się bierze ale po też można. Nie wytrzymałam i wzielam amotax dostałam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam że dopiero teraz [emoji20] najwcześniej 2h po antybiotyku albo 2h przed lub wcześniej.

relgh371tsldyf8u.png

MalaMi biedulko [emoji20] tule mocno, i trzymam kciuki zeby ta rodzina sie nie zdecydowała.

My nie mamy ogólnie problemów z moimi rodzicami, kiedyś na początku byla jakas sytuacja(oczywiście chodzilo o kase), moj nie moze tego przeżyć i dlatego tak ciśnie z ta budowa. Palimy.w jednym centralnym, my mamy mniej metrow niz moi rodzice, kupujemy mniej wegla, moim rodzicom to nie na reke. Nie mówią nic, ale nie muszą. Mi jest teraz dobrze z mama bo jak potrzebuje wyjsc czy zawoze malego do przedszkola to ona w szlafroku przyjdzie zawsze. Takze ciesze sie ze chociaz pierwsze lata malej jeszcze tu bedziemy

relgh371tsldyf8u.png

A mi sie Amelka popsula od kilku dni... ostatnio jak tak bylo to akurat szliśmy na szczepienie, dostala delicol i bylo super. No ale delicol daje jej caly czas, mm to samo-'nie wiem. A jej tylko na rekach chodzac po mieszkaniu to dobrze. Jak ja poloze na kanape, czy do lezaczka to dziki wrzask jakby ja ktos ze skory obdzieral. W nocy spi ladnie odpukac ale dnie nie sa za ciekawe [emoji20]

relgh371tsldyf8u.png

Mała Mi ciężka sytuacja. Ja także trzymam kciuki żeby mieszkanko zostało dla Was.
Wierzę,że się ułoży.

U mnie pewnie bedzie podobnie... Wgl ojciec mnie ma za idiotke. Nie chce żebym poszła na prawko, z góry zakłada że bede parenaście razy zdawała:(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa pełnia chyba wpływa mi na dziecko... albo to ze dwa razy z nim wyszłam i mu sie payebaly całkiem drzemki... masakra...

reklama
Do góry