reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola wszystko super a leżaczek mega praktyczny, hm tylko czy bardziej ciekawskie bobo nie wypadnie? Stabilny jest?

Z tym wiekiem do chrztu to widać od dziecka zależy i od tego do czego przyzwyczajone. Jedna kuzynka chrzciła córcię 3 miesięczna, to ona się wystraszyła chyba organów w kościele, bo płakała cały czas. Potem w lokalu też płakała, bo było tam głośno, były połączone chyba ze 3 chrzty Jak to na imprezie, ludzie się śmieją, rozmawiają, dzieci biegają. U nich w mieszkaniu cichutko i na paluszkach chodzili to mała miała terapie szokową. A chłopcy wszyscy chrzczeni tak koło pól roku i spokojni byli. Mój chrześniak to właśnie przespał w wózku obudził się jak go z wózka wyjmowaliśmy, ale bez krzyku.

My z Tosia to przed chrzcinami byliśmy kilka razy w kościele właśnie żeby nie wystraszyla się hałasu dlatego może nie było tragedii na chrzcie.
U nas w domu też cisza, że aż bratowa twierdziła że chowany ja jak w bance ale skąd miał być hałas skoro Z w pracy a jak Tosia szła spać to ja razem z nią i faktycznie czasami budziła się np jak byli goście. Teraz Bartek od urodzenia będzie miał szkole życia, bo Toska to potrafi siedzieć na dole i tak głośno mnie wołać że aż na podwórku ja słychać....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, u mnie tez Adruska ma szkole zycia. Szesciolatek, tv, xbox. Chociaz ostatnio moj maz z xboxem do kuchni chodzi i nie musimy zasypiac przy dzwiekach pada :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój to śpi jak jest zmęczony bez względu na dźwięki. Tv gra... czy ps naparza, Marysia gada. Staram się żeby nie było nagłego hałasu. Bo potrafi sie wystarczyć...

Anka byłam dziś u tego naczyniowca i powiedział,że Clexane w takiej dawce jak ja mam czyli 0,4 to ani nie pomoże ani nie zaszkodzi. Mam skończyć opakowanie a zostało mi na 4 dni i odstawić. A Ty jaką masz dawkę?Kazał mi nosić tylko po porodzie te rajstopy uciskowe z scholla ciekawa jestem czy wygodne :)

reklama
Do góry