reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie też by nie miał kto pomóc. Jedynie moja mama. Właśnie problem z tym kimś kto w domu zostanie i dopilnuje żeby jedzenie było ciepłe i gotowe do podania.
Moja znajoma zamówiła kiedyś na jakąś imprezę catering i to z podaniem do stołu i obsługą było. Nie wiem jak to cenowo wyszło.

reklama
Dziewczyny ratujcie. Tak mnie boli nad prawym okiem, że chyba nie dam rady. Nie wiem co mogę zrobić prócz inhalacji,bo to chyba zatoki. Ale tylko nad okiem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozgrzej to. Można podgrzać np sól, do woreczka, czy zawinąć w jakąś ściereczkę i okład zrobić, albo takie świeżo ugotowane ziemniaki rozgniecione zawinąć w ściereczkę i tak samo przyłożyć. Jesli zatoki to pomoże.

Milena juz dostała prezent od chrzestnej [emoji5][emoji8][emoji179][emoji166]
Buziaczki cioteczki [emoji179][emoji179][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
76918a08260ed0f05587190b5b4d4b18.jpg
e920991931607fd3d4da033cdd289020.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mi się właśnie wydawało, że około pól roku to już dzieciaczki podrosną troszkę. Takie malutkie np 3 mies to płaczą strasznie zazwyczaj się umęczą w tym kościele.
Filip mial 3 i przespal cala mszę.. Amelka będzie miała 4 i bardziej sie obawiam ze juz bedzie kumata i nie bedzie chciała w miejscu posiedziec

relgh371tsldyf8u.png

Filip mial 3 i przespal cala mszę.. Amelka będzie miała 4 i bardziej sie obawiam ze juz bedzie kumata i nie bedzie chciała w miejscu posiedziec

relgh371tsldyf8u.png
Moj tez przespal cala msze, otworzyl oczy jak mu ksiadz glowke polal i spojrzal na ksiedza tak, ze ten powiedzial, ze widac, ze szatana wygonil :-) i poszedl spac dalej

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola lezaczek super i ten widok za oknem :-) a bransoletka śliczna :-)

U nas tez nie ma miejsca na impreze. Mamy malutki pokój. Dlatego restauracja.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Dziekuje India :-) wlasnie taka chciałam na sznureczku a nie cała łańcuszkowa bo wygodniej takiemu dzidziusiowi ;-)
Leżak od szwagierki , to wnim wlasnie wygodne ze ma 3 poziomy , moj to tylko na samej ziemi i plecy mnie bolały po miesiacu bo go przeniosłam z nia w środku masakra

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry