reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Chyba zaczynam trochę żałować, że wcześniej nie zdecydowałam się na ciąże. Ale serio nie miałam instynktu, jak mi mama powtarzała, że pora pomyśleć to byłam zła. Mój mąż też chciał wcześniej, ale nigdy nie naciskał. Dopiero jak zaszłam w ciążę przypadkiem i poroniłam to coś we mnie drgnęło.

Anka byłam dziś u tego naczyniowca i powiedział,że Clexane w takiej dawce jak ja mam czyli 0,4 to ani nie pomoże ani nie zaszkodzi. Mam skończyć opakowanie a zostało mi na 4 dni i odstawić. A Ty jaką masz dawkę?Kazał mi nosić tylko po porodzie te rajstopy uciskowe z scholla ciekawa jestem czy wygodne :)
Też mam 0,4.
Ten lekarz może i rację ma bo przecież miałam dwa krwiaczki. Jeden pękł i leżałam w szpitalu a drugi się wchlonal

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, teraz to juz nie ma co zalowac. Wazne, ze sie udalo i niedlugo bedziecie sie cieszyli maluchem. :-)
Ja najpierw chcialam miec tylko jedno z dziecko, z pierwszym przyszla ochota na drugie, ale moj maz noe dawal sie namowic i z kazdym rokiem rozpaczalam, ze jesli sie kiedys zdecydujemy to roznica wieku coraz wieksza, my coraz starsi itp. I jak moj maz stwierdzil, ze ok, powinnismy miec drugie dziecko to czulam zal, ze stracilismy tyle lat, ale teraz mysle, ze nie ma czego zalowac. Radek jest wspanialym bratem i bardzo mi pomaga. A poza tym nie mam juz na to wplywu, wiec ciesze sie z tego co jest tutaj i teraz :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba zaczynam trochę żałować, że wcześniej nie zdecydowałam się na ciąże. Ale serio nie miałam instynktu, jak mi mama powtarzała, że pora pomyśleć to byłam zła. Mój mąż też chciał wcześniej, ale nigdy nie naciskał. Dopiero jak zaszłam w ciążę przypadkiem i poroniłam to coś we mnie drgnęło.
Kochana, jesteś jeszcze młoda. Każdy decyduje się na ciąže kiedy czuje , że to już.
Dziekuje za rady[emoji8][emoji9]
OlaMagda piękny prezent!;)

India i jak poliki?

Byłam w przychodni. Ludzi jak mrówek[emoji19]wyszłam.
Zrobiłam tak jak Dora napisała maść i opaska.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

To co ja najstarsza? Chociaż Dora gonisz mnie hehe bo ja w grudniu 34 skończyłam. To jest nie sprawiedliwe bo jestem z grudnia a wg rocznika mam 35 lat.

Dziewczyny odzywala się babydream?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane jutro czeka mnie glukoza :errr: Proszę trzymać kciuki żeby te dwie godz w moim organizmie wytrzymała ;)
Jestem przygotowana, żebym tylko tej cytryny nie zapomniała. Nie było cytrynowej w aptece. Kurcze dużo tej glukozy w tej saszetce.

Do góry