reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Mnie tez bolały biodra nie spałam po nocach cos okropnego .:-/
Marysia- śliczny ten tort :-)
U mnie tez Milena duza bedzie na chrzciny ale trudno nie mam innego wyjścia , chce zrobic stoły na dworze a jak sie nam pogoda nie trafi to bedzie w salonie i trudno posadzę w domu spokojnie 20 osób na restauracje szkoda mi kasy , wole wydać na dom czy wczasy :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez Milena duza bedzie na chrzciny ale trudno nie mam innego wyjścia , chce zrobic stoły na dworze a jak sie nam pogoda nie trafi to bedzie w salonie i trudno posadzę w domu spokojnie 20 osób na restauracje szkoda mi kasy , wole wydać na dom czy wczasy :-)
KasiaMarysia23
India ok 21 zakładam i zmieniam jak wstanie. Dziś była kupa rano... Chciałam jej próbkę pobrać to cała była w kupie i podkład i jej ubranko. Wszystko ...
Anka mnie też bolały ale nie bardzo
Dora to cały kremowy będzie tort
Anka mnie też bolały ale nie bardzo
Dora to cały kremowy będzie tort
KasiaMarysia23
Nom duża 7 miesięcy.Ja tez jak zakładam Filipowi pampersa o 21 wieczorem to zmieniam dopiero jak wstanie czyli kolo 6-7 bo jak go w nocy rozbudze to ani ja nie pospie ani on . i normalnie smaruje jak w dzień tylko sudocremem i nic mu się nie dzieje z pupka; ) co innego jak robił kupę bez przerwy jak był mniejszy to wiadomo musowo zmieniać często
Marysiu ładny torcik; )
To Madzia juz będzie duża na chrzciny
Aniu mnie też bardzo bolały biodra tak od 30 tyg . I dupa jak za długo siedziałam w jednym miejscu.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Mnie tez bolały biodra nie spałam po nocach cos okropnego .:-/
W salonie na pewno pomieścisz
A tak w ogóle to kiedy najlepiej zrobić w sensie w jakim wieku dziecka?
OlaMagda09
Marysia- tu we Francji przed ukończeniem roku , moj syn miał tu w wielu 7 miesięcy , córka miała w Polsce bo mieliśmy możliwość miała 5 , Milena bedzie mieć 7 .
A moj mąż 30 pare lat temu we Francji miał 1,5 roku do chrztu i dobre :-)
dora032
Marysia- tu we Francji przed ukończeniem roku , moj syn miał tu w wielu 7 miesięcy , córka miała w Polsce bo mieliśmy możliwość miała 5 , Milena bedzie mieć 7 .
Tak mi się właśnie wydawało, że około pól roku to już dzieciaczki podrosną troszkę. Takie malutkie np 3 mies to płaczą strasznie zazwyczaj się umęczą w tym kościele.
reklama
OlaMagda09
Ja wielka katoliczka nie jestem ale to takie tradycje z polski i chce je utrzymywać , choinka na święta , jajko na Wielkanoc , chrzest , Komunia , i takie , a do kościoła wcale nie chodzę na msze , idę jak jestem na mieście sama wpadnę pomodlę sie i tyle , albo jak gdzieś zwiedzamy nowe miasto to do kościoła czy w marsyli jesteśmy to wpadniemy do kaplicy zawsze zapalić świeczkę , moja córka tu miała komunie w wielu 11 lat , a syn ma 9 muszę go zapisać , bo tu osobno religia w plebani zajęcia, nigdy nie było w szkole .