reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie spie od ponad godziny :-(
Najpierw 20 min karmienia, jak odlozylam do lozeczka to sie wiercila i wiercila i drapala po glowie. W koncu wzielam, pileuche zmienilam i trzymam przy cycku, zeby zasnela... Ale twardy zawodnik, nie zasypia

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka mnie bola biodra ale dopiero tak od okolo 2 tygodni. Ide dzis na wizyte do chirurga naczyniowego. Dam Ci znac co powiedzial o tym Clexane :)

Marysia ladny torcik :) W ogole dziewczyny kiedy trzeba ogarnac temat restauracji na chrzciny i pojsc do ksiedza? My bedziemy chrzcic koncem maja bo moja siostra wtedy bedzie w Polsce i tylko taki termin pasuje a ma byc chrzestna :)

Kasia, to ja bym sie juz za restauracja rozgladala, bo w maju to tez komunie, wiec mozecie miec problem z rezerwacja. A w Kosciele u mnie sie zapisuje na 2 tygodnie przed

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za noc. Budziłam się równo co godzina! A o 7 Tosia wstała z płaczem...

Muszę dziś jechać zakupy zrobić bo normalnie żyjemy na płatkach i naleśnikach.

Ostatni trymestr przede mną. Oby szczęśliwy [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jak zakładam Filipowi pampersa o 21 wieczorem to zmieniam dopiero jak wstanie czyli kolo 6-7 bo jak go w nocy rozbudze to ani ja nie pospie ani on . ;) i normalnie smaruje jak w dzień tylko sudocremem i nic mu się nie dzieje z pupka; ) co innego jak robił kupę bez przerwy jak był mniejszy to wiadomo musowo zmieniać często ;)

Marysiu ładny torcik; )
To Madzia juz będzie duża na chrzciny ;)

Aniu mnie też bardzo bolały biodra tak od 30 tyg . I dupa jak za długo siedziałam w jednym miejscu.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Co za noc. Budziłam się równo co godzina! A o 7 Tosia wstała z płaczem...

Muszę dziś jechać zakupy zrobić bo normalnie żyjemy na płatkach i naleśnikach.

Ostatni trymestr przede mną. Oby szczęśliwy [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to już 2/3 za tobą. Będzie dobrze.
Ty o naleśnikach a mi się przypomniało co mi się śniło, a rzadko pamiętam. Jadłam naleśniki z księciem Wiliamem :-D:-D:-D niestety Kate nie było :rofl::rofl2:

reklama
KasiaMarysia bardzo ładny torcik i mojemu mężowi by do gustu przypadł bo on nie lubi tych z masą marcepanową, bo nie dobre i biszkopt suchy w środku.
Misio z awatarka też bombowy :)
Oby te wasze bobasy wyrosły z tych problemów skórnych szybko

Do góry