reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie spie od ponad godziny :-(
Najpierw 20 min karmienia, jak odlozylam do lozeczka to sie wiercila i wiercila i drapala po glowie. W koncu wzielam, pileuche zmienilam i trzymam przy cycku, zeby zasnela... Ale twardy zawodnik, nie zasypia

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka mnie bola biodra ale dopiero tak od okolo 2 tygodni. Ide dzis na wizyte do chirurga naczyniowego. Dam Ci znac co powiedzial o tym Clexane :)

Marysia ladny torcik :) W ogole dziewczyny kiedy trzeba ogarnac temat restauracji na chrzciny i pojsc do ksiedza? My bedziemy chrzcic koncem maja bo moja siostra wtedy bedzie w Polsce i tylko taki termin pasuje a ma byc chrzestna :)

Kasia, to ja bym sie juz za restauracja rozgladala, bo w maju to tez komunie, wiec mozecie miec problem z rezerwacja. A w Kosciele u mnie sie zapisuje na 2 tygodnie przed

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za noc. Budziłam się równo co godzina! A o 7 Tosia wstała z płaczem...

Muszę dziś jechać zakupy zrobić bo normalnie żyjemy na płatkach i naleśnikach.

Ostatni trymestr przede mną. Oby szczęśliwy [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jak zakładam Filipowi pampersa o 21 wieczorem to zmieniam dopiero jak wstanie czyli kolo 6-7 bo jak go w nocy rozbudze to ani ja nie pospie ani on . ;) i normalnie smaruje jak w dzień tylko sudocremem i nic mu się nie dzieje z pupka; ) co innego jak robił kupę bez przerwy jak był mniejszy to wiadomo musowo zmieniać często ;)

Marysiu ładny torcik; )
To Madzia juz będzie duża na chrzciny ;)

Aniu mnie też bardzo bolały biodra tak od 30 tyg . I dupa jak za długo siedziałam w jednym miejscu.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Co za noc. Budziłam się równo co godzina! A o 7 Tosia wstała z płaczem...

Muszę dziś jechać zakupy zrobić bo normalnie żyjemy na płatkach i naleśnikach.

Ostatni trymestr przede mną. Oby szczęśliwy [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to już 2/3 za tobą. Będzie dobrze.
Ty o naleśnikach a mi się przypomniało co mi się śniło, a rzadko pamiętam. Jadłam naleśniki z księciem Wiliamem :-D:-D:-D niestety Kate nie było :rofl::rofl2:

reklama
KasiaMarysia bardzo ładny torcik i mojemu mężowi by do gustu przypadł bo on nie lubi tych z masą marcepanową, bo nie dobre i biszkopt suchy w środku.
Misio z awatarka też bombowy :)
Oby te wasze bobasy wyrosły z tych problemów skórnych szybko

Do góry