reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu, cena tego kremu jeszcze nie jest taka zaporowa. 40-50 zl za 200 ml, o ile pomoze. Bo jak nie pomoze to ja dziekuje za takie wydatki.
Bepanthen tez niestety do tanich nie nalezy

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale duzo tzn, ze zbyt duzo??? Cos wiecej Wam powiedzieli?

Tylko sa dwa typy wkladek. Ja to musze poczytac o tym wszystkim, ale poki co to nic nie biore i nie aplikuje. Jeszcze sie nie zregenerowalam do konca :-(
Niby porod czynnosc fizjologiczna, a taka rzeznia. Sorry ciezaroweczki, nie zamierzam straszyc.

Tak India sa dwa rodzaje jedna z hormonami a druga miedziana to ja pisalam o tej pierwszej i tam ponoc hormony nie przenikaja do krwi dlatego nie ma tego co przy tabletkach spadku libido i braku checi ale ponoc musi minac z pol roku aby sie wszystko ladnie unormowalo bo sa plamienia non stop. A ja po porodzie co chwile mam infekcje juz mam tego dosc :(

Marysiu, cena tego kremu jeszcze nie jest taka zaporowa. 40-50 zl za 200 ml, o ile pomoze. Bo jak nie pomoze to ja dziekuje za takie wydatki.
Bepanthen tez niestety do tanich nie nalezy

I bepanthenu jest tylko 20g -szok. To juz drogi jest ten zwykly a jest go 30g

relgh371tsldyf8u.png

U mnie libido bardziej na nizszym poziomie niz na wyzszym, nie wiem dlaczego... z zabezpieczeń nic nie biore narazie.

Marysia i co to znaczy?? Co teraz??

relgh371tsldyf8u.png

Amelia, Ignacy, Zuzanka cudowni <3

Dora dobrze, że z zębem lepiej :)
Mój mąż też coś ma z Twojego, tez się boi żeby sex mi nie zaszkodził. Eh a ja w ciąży mam chyba większe potrzeby niż przed. Może dlatego, że psychicznie człowiek był zmęczony przez tyle starań.

Życiowa ale jak to możliwe? Tyle czasu?

India, Dzwoneczek- nie wiem, połówkowe też prywatnie się robi jak prenatalne? Nie myślałam jeszcze o tym.

A ten lekarz powiedział, że crl nie mierzy sie po 14 tyg, i miał nie mierzyć ale zmierzył żeby praktykantki zobaczyły. Tak mi się ten szpital nie podoba, jest stary i okropny, ale opinie ma dobre w sensie personelu, ale po tym lekarzu to ja nie wiem. A ma jeszcze jeden plus obiady bardzo ładnie pachniały :)

A poszlismy na zakupy i widzialam śliczne ubranko, chciałam kupic naszej Mikolajce ale do świąt by małe bylo. A okazja była fajna bo z 59 na 17zl. Szkoda a z drugiej strony moze to Mikolaj a nie Mikolajka. No na maksa się zakochalam w tym dzieciu chociaż zlosliwa bestia od malego :)

Załączniki

• DSC_0816.JPG
    DSC_0816.JPG
    928 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Wiki, smieszny ten komplecik :-)

Mozesz na NFZ polowkowe robic, ja nie robolam, bo ja mialam pakiet w LuxMedzie i dlatego

Do góry