reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ubranko sliczne ale napewno do swiat to by bylo za male :) Zobaczysz jak przytulisz swoja dzidzie wtedy to juz wpadniesz po uszy na maksa . Ja zawsze sie zastanawialam jak mozna pokochac drugie dziecko tak mocno jak pierwsze przeciez to ono zawsze bylo oczkiem w glowie, a teraz juz wiem ta milosc sama przychodzi i tak bardzo sie kocha ta kruszynke :)

reklama
Dzięki 22 mam wizytę u lekarki to pewnie mi da skierowanie. Chociaż jak ma wyglądać tak jak dzisiaj to chyba pojde prywatnie tam gdzie prenatalne. Ten sprzęt to niebo a ziemia.

India, Viola - u nas ten bephanten pd zawsze cudo maść , pupa czerwona raz posmarujesz nie ma nic , zawsze go mam.
A z tą owulacja podczas karmienia to różnie , owulacja jest a nie ma okresu , takze zajść w ciaze można , moj pediatra mi mowil bo jego żona ginekolog w szpitalu i tak raz dwa razy w miesiacy usuwają ciaze z powodu bo kobieta karmila myślała ze jak karmi nie zajdzie i dziecko ma 3 miesięczne i w ciazy .
Amelka cudo .

To mi z pigułkami spadło libido , ale cóż tylko to mogę ..

Sto lat iguś :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kremów, my już mieliśmy:
Linomag
Babydream
Alantan
Bephanten
Lipobasa(28 zl za 200 ml)
Zinalfat (45zł za 50ml[emoji33])
I teraz a derma(68 zł za400ml)
Zobaczymy czy pomoże

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

My sie teraz w Mixa kapiemy. A do pupy alantan. Jakby sie cos dzialo to bepanthen, ale nic sie nie dzieje tfu tfu
Marzy mi sie,ze rano wstane i wszystkie plamy zbledna tak,ze ledwo bedzie je widac.... Oczywiscie wiem, ze to malo mozliwe, ale nadzieja zawsze jest :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry