reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja za zupe, II danie i deser + napoje i ciasta degustacyjnie place 70zl/ za osobe.
W 2011 za dwa dania, deser i sok placilam 50 zl od osoby, a teraz biora 65 zl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) sorki ze tak tylko o sobie ale nie nadrobilam Was jeszcze.
Moje dziecko ma 14,5cm, ułożone poprzecznie wiec tak jak czulam płci sie nie dowiedzialam. Lekarz średni bardzo, usg z 5min, laska chciala wejsc z siostrą czy koleżanka i nie pozwolil. Tak więc moj nie wchodzil bo gabinet mały a tam dwie praktykantki jeszcze. No i takie spokojniutke dzisiaj bylo malenstwo, pewnie dlatego ze nie dalam mu cukierka przed usg. No ale najważniejsze ze wszystkie wymiary ok, serduszko tez bilo ładnie :-) aaa i zaraz się okaże ze w lipcu urodze bo termin mam juz na 1.08

Wiki 14,5 cm!!!! O ja Cię, to już jest poważna miara :-)
Kiedy będziesz miała połówkowe?
A lekarz... No cóż... I na tym poprzestanmy :-)

Ja bylam w aptece i pani dala mi probke kremu dla Ady
1486559100-aaaaaa.jpeg

Wiki super! :-)

Dzwoneczek duza dziewczynka z Zuzi :-)

My na dniach bedziemy jechać do lokalu. Nasze chrzciny sa o 18 wiec potem kolacja na cieplo i kawa z ciastem. Za Filipa placilismy 65zl za osobę już z ciastem. Tylko tort musielismy. A teraz zobaczymy

relgh371tsldyf8u.png

Wiki 14,5 cm!!!! O ja Cię, to już jest poważna miara :-)
Kiedy będziesz miała połówkowe?
A lekarz... No cóż... I na tym poprzestanmy :-)

Ja bylam w aptece i pani dala mi probke kremu dla Ady
1486559100-aaaaaa.jpeg

Moja mama używała tych kosmetyków na trądzik różowaty i efekty super.

Dzwoneczku my nic od połowy ciąży... Ja juz ja mam takiego doła przez to że szok..:C

Zyciowa ale jak to Tobie sie chce a twojemu nie ? Sory za pytanie :) My to teraz jak moj jest to jeszcze czesciej i bardziej( bo i przebieranki i gadzety) niz jak Zuzi nie bylo ale to moze przez to ze moj wyjezdza to tak sie dzieje i jak narazie nie ma monotonii. A bierzesz tabletki anty bo kurcze ja sie zastanawiam czy nie isc wypisac ale boje sie bo nigdy nie bralam a wtedy libido spada do zera

reklama
Dzwoneczku, ale pyzunia sliczna :-)

Dora, mam nadzieje, ze bedzie widac poprawe :-)
Chociaz jak posmarowalam alantanem rano i kremem przed wyjsciem na dwor to teraz wyglada to duuuuzo lepiej.

Do góry