reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja za zupe, II danie i deser + napoje i ciasta degustacyjnie place 70zl/ za osobe.
W 2011 za dwa dania, deser i sok placilam 50 zl od osoby, a teraz biora 65 zl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) sorki ze tak tylko o sobie ale nie nadrobilam Was jeszcze.
Moje dziecko ma 14,5cm, ułożone poprzecznie wiec tak jak czulam płci sie nie dowiedzialam. Lekarz średni bardzo, usg z 5min, laska chciala wejsc z siostrą czy koleżanka i nie pozwolil. Tak więc moj nie wchodzil bo gabinet mały a tam dwie praktykantki jeszcze. No i takie spokojniutke dzisiaj bylo malenstwo, pewnie dlatego ze nie dalam mu cukierka przed usg. No ale najważniejsze ze wszystkie wymiary ok, serduszko tez bilo ładnie :-) aaa i zaraz się okaże ze w lipcu urodze bo termin mam juz na 1.08

Wiki 14,5 cm!!!! O ja Cię, to już jest poważna miara :-)
Kiedy będziesz miała połówkowe?
A lekarz... No cóż... I na tym poprzestanmy :-)

Ja bylam w aptece i pani dala mi probke kremu dla Ady
1486559100-aaaaaa.jpeg

Wiki super! :-)

Dzwoneczek duza dziewczynka z Zuzi :-)

My na dniach bedziemy jechać do lokalu. Nasze chrzciny sa o 18 wiec potem kolacja na cieplo i kawa z ciastem. Za Filipa placilismy 65zl za osobę już z ciastem. Tylko tort musielismy. A teraz zobaczymy

relgh371tsldyf8u.png

Wiki 14,5 cm!!!! O ja Cię, to już jest poważna miara :-)
Kiedy będziesz miała połówkowe?
A lekarz... No cóż... I na tym poprzestanmy :-)

Ja bylam w aptece i pani dala mi probke kremu dla Ady
1486559100-aaaaaa.jpeg

Moja mama używała tych kosmetyków na trądzik różowaty i efekty super.

Dzwoneczku my nic od połowy ciąży... Ja juz ja mam takiego doła przez to że szok..:C

Zyciowa ale jak to Tobie sie chce a twojemu nie ? Sory za pytanie :) My to teraz jak moj jest to jeszcze czesciej i bardziej( bo i przebieranki i gadzety) niz jak Zuzi nie bylo ale to moze przez to ze moj wyjezdza to tak sie dzieje i jak narazie nie ma monotonii. A bierzesz tabletki anty bo kurcze ja sie zastanawiam czy nie isc wypisac ale boje sie bo nigdy nie bralam a wtedy libido spada do zera

reklama
Dzwoneczku, ale pyzunia sliczna :-)

Dora, mam nadzieje, ze bedzie widac poprawe :-)
Chociaz jak posmarowalam alantanem rano i kremem przed wyjsciem na dwor to teraz wyglada to duuuuzo lepiej.

Do góry