reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wy tu i o wadze i o jedzeniu, eh a mi sie nie chce myslec ani o jednym ani o drugim. Na wadze staje za kazdym razem u gin, jeszcze do poczatkowej nie doszło ale brzuszek zaczyna rosnac, za to inne czesci spadaja. Figurą się pozniej bede martwic. Jesc mi się nie chce, zawsze w Auchan bralam cos do zjedzenia a dziś nic. Na obiad mam jeszcze żurek ale tez mi sie nie chce. Potrzebuję słońca i ciepelka. Szaro, buro, zimno.

Wiki nadrobisz w drugim trymestrze ;)
Ja ostatnio sporo jem, dużo więcej niż przed ciążą a waga jak zaczarowana

reklama
India ja kupilam małej plaszczyk na 68 ale taki wiekszy sie wydaje wiec w takim będzie chodzic. A kurteczke mam taka ciensza na 74 wiec tez jej będzie wieksza na wiosne. Ooo somersby dawno nie pilam. Ostatnio reedsa popijalam.

Kulcia noo to poszalalas :-) mi po dwoch szumi [emoji6]

Co do wagi, ja mam 75kg i wiem ze ro duzo za duzo. Przed ciaza z Filipem mialam 65 i ta waga mnie satysfakcjonywala. Po ciazy dazylam do nie, udalo mi sie do 67 ale ile wyrzeczen [emoji52] no a teraz 7 z przodu. Nie czuje sie dobrze, mimo ze moze zle nie wygladam ja sie sobie nie podobam. Ale kurcze nie mam takiego samozaparcia zeby znow sie wziac za siebie. Moja babcia św pamięci powiedziała mi kiedys, ze ja to bede sie cale zycie odchudzać jak ona. I rzeczywiście, bo co zaczynam sobie trochę folgowac z jedzeniem zaraz waga w gore. Widocznie nie dane mi jest byc szczupłą...

relgh371tsldyf8u.png

Viola, bo to duzo od genow zalezy. Ja zawsze suchar jak moja mama. Ale mama w ciagu ostatnich lat cialka nabiera, wiec moze i mnie to czeka kiedys ;-) .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku mój zaczyna już nosić na 74 ubranka :( czemu tak szybko rosnie... mógłby być malusi ciągle...

reklama
India - twoja jest tylko 2 tygodnie młodsza od mojej ja bym kupiła na 80cm na wiosnę ..jeszcze nie kupuje ale jak znajdę cos fajnego to wezmę na 80cm ;-)
Życiowa- to moze sie znalazło przepis na necie bo smaka mi zrobiłaś na te krokiety .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry