reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1485951637-aaaaaa.jpeg

11 dni po porodzie. nie wiem ile waze bo nie mam wagi.
przed ciaza wazylam 69 przy 156cm to kosmos dopiero. jak bede 03.03 u gina na kontroli to stane na wage.
mala ma problemy troche brzuszkowe. ogolnie przez tydzien przytyla 220g

Pięknie brzuszek zmalał. A malutka za to przybywa i taka tendencja niech się utrzymuje :)

reklama
Polać Kulci ;):) ..... soczku
Ważne żeby zdrowym być :) i się dobrze ze sobą czuć. Każdy z nas jest inny i tak jest ciekawie. Poza tym dla swoich dzieciaczków jesteście najpiękniejsze. Miłość bezwarunkowa :)

A z tą wagą to nie zawsze kg przekładają się na wygląd. Poza tym tkanka mięśniowa waży więcej niż tłuszczowa ;)

Ja mam 66 kg i 169 cm to dopiero kwas[emoji23]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 1 cm i 1kg mniej [emoji4]
Śliczna Nadia :-) :-) a jakie włoski :-)

relgh371tsldyf8u.png
Dziękuję [emoji4]dziś już jej się kedziorki robią [emoji4]
Polać Kulci ;):) ..... soczku
Ważne żeby zdrowym być :) i się dobrze ze sobą czuć. Każdy z nas jest inny i tak jest ciekawie. Poza tym dla swoich dzieciaczków jesteście najpiękniejsze. Miłość bezwarunkowa :)

A z tą wagą to nie zawsze kg przekładają się na wygląd. Poza tym tkanka mięśniowa waży więcej niż tłuszczowa ;)
Dokladnie [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Co do wagi ja nigdy nie narzekalam, ale to,ze ladnie wygladam w ciuchach nie znaczy, ze pod nimi tez jest cudnie :p
Kazdy wie w jakim ciele dobrze sie czuje i nic zlego nie ma w dazeniu do tego

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia to może pić już nie tylko soczki xd
Nie mam weny dzisiaj.. .
Ale jakoś ogarniam... zima mnie dołuje już.. .

Idę rozwieszac pranie :(

reklama
Do góry