reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja się czuje grubo jak tyle ważę bo zrobiłam się po ciąży barowata i ręce mam grube i szyję i gębę tez. Ciesze się jak ktoś mi mówi ze nie widać wcale ze byłam w ciąży jak założę luzniejsza bluzkę czy coś ale jak się patrze czasami na zdjęcia moje z teraz to wydaje się jakbym z 90 kg ważyła takie małe grube kurczatko ;p jednym słowem się spasłam trochę ale ja nie umiem sobie odmówić czegoś co chce w danej chwili zjeść.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wrocilam ze szkoly, Ada spi. Pozmywalam, zrobillam sobie dwie tortille z lososiem i obydwie wpieprzylam. I jeszcze eklerke zjadlam.
To przez to siedzenie w domu... Niech juz wiosna bedzie!!!!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj zjadłam dwa krokiety ze szpinakiem i fetą... I wypila 4 kawy w tym dwie z olejem kokosowym... jakoś mi się nie chce jeść.. .

Te krokiety dobre Ale ale wiem jak je się robi bo po prostu je zamówiłam u dziewczyny która robi jedzenie xd

Ja chora jestem a w sobotę byłam na imprezie to trochę zaszumialo :D 4 piwa wypiłam.

atdctrd8ammce1aq.png

O to dałam plamę z tym soczkiem ;) tak siłą rozpędu poszło sorki

Powiedzcie, bo zamierzam kupic kurtke wiosenna dla Adki i tak mysle, zeby wziac za duza... Chyba da rade, co?
Cos mi sie kojarzy, ze Radek tez w za duzej smigal kiedys.
Jak uwazacie?

Ja dziś uszka z barszczykiem. Mama mi tyle tych uszek narobiła, że jem średnio raz w tygodniu, ale spoko lubię :) A jutro mi obiecała gołąbki przynieść, tylko że ja jem sam środek z sosem, bo kapusta to w obecnym stanie bllleee.

Wy tu i o wadze i o jedzeniu, eh a mi sie nie chce myslec ani o jednym ani o drugim. Na wadze staje za kazdym razem u gin, jeszcze do poczatkowej nie doszło ale brzuszek zaczyna rosnac, za to inne czesci spadaja. Figurą się pozniej bede martwic. Jesc mi się nie chce, zawsze w Auchan bralam cos do zjedzenia a dziś nic. Na obiad mam jeszcze żurek ale tez mi sie nie chce. Potrzebuję słońca i ciepelka. Szaro, buro, zimno.

reklama
Kurcze, ja to bym wypila somersby o smaku bzu. Jakie to pyszne bylo....

Jeju nawet nie wiedziałam, że takie jest. Ja to za piwkiem nie bardzo...ogólnie gazowane nie bo mi się odbijało i bąbelki nosem szły fuuuu za szybko piłam chyba ;)
Jedynie szampanik w sylwestra tzn wino musujące takie wytrawne to lubiem :)
A trzymam taki dobry na okazję urodzenia dzidzi, ale tak właśnie mnie olśniło, że ja się wtedy nie napije :oo2::oo2::oo2::oo2::oo2:
Eh było wypić na 5 rocznicę ślubu :-p

Do góry