reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja się czuje grubo jak tyle ważę bo zrobiłam się po ciąży barowata i ręce mam grube i szyję i gębę tez. Ciesze się jak ktoś mi mówi ze nie widać wcale ze byłam w ciąży jak założę luzniejsza bluzkę czy coś ale jak się patrze czasami na zdjęcia moje z teraz to wydaje się jakbym z 90 kg ważyła takie małe grube kurczatko ;p jednym słowem się spasłam trochę ale ja nie umiem sobie odmówić czegoś co chce w danej chwili zjeść.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wrocilam ze szkoly, Ada spi. Pozmywalam, zrobillam sobie dwie tortille z lososiem i obydwie wpieprzylam. I jeszcze eklerke zjadlam.
To przez to siedzenie w domu... Niech juz wiosna bedzie!!!!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj zjadłam dwa krokiety ze szpinakiem i fetą... I wypila 4 kawy w tym dwie z olejem kokosowym... jakoś mi się nie chce jeść.. .

Te krokiety dobre Ale ale wiem jak je się robi bo po prostu je zamówiłam u dziewczyny która robi jedzenie xd

Ja chora jestem a w sobotę byłam na imprezie to trochę zaszumialo :D 4 piwa wypiłam.

atdctrd8ammce1aq.png

O to dałam plamę z tym soczkiem ;) tak siłą rozpędu poszło sorki

Powiedzcie, bo zamierzam kupic kurtke wiosenna dla Adki i tak mysle, zeby wziac za duza... Chyba da rade, co?
Cos mi sie kojarzy, ze Radek tez w za duzej smigal kiedys.
Jak uwazacie?

Ja dziś uszka z barszczykiem. Mama mi tyle tych uszek narobiła, że jem średnio raz w tygodniu, ale spoko lubię :) A jutro mi obiecała gołąbki przynieść, tylko że ja jem sam środek z sosem, bo kapusta to w obecnym stanie bllleee.

Wy tu i o wadze i o jedzeniu, eh a mi sie nie chce myslec ani o jednym ani o drugim. Na wadze staje za kazdym razem u gin, jeszcze do poczatkowej nie doszło ale brzuszek zaczyna rosnac, za to inne czesci spadaja. Figurą się pozniej bede martwic. Jesc mi się nie chce, zawsze w Auchan bralam cos do zjedzenia a dziś nic. Na obiad mam jeszcze żurek ale tez mi sie nie chce. Potrzebuję słońca i ciepelka. Szaro, buro, zimno.

reklama
Kurcze, ja to bym wypila somersby o smaku bzu. Jakie to pyszne bylo....

Jeju nawet nie wiedziałam, że takie jest. Ja to za piwkiem nie bardzo...ogólnie gazowane nie bo mi się odbijało i bąbelki nosem szły fuuuu za szybko piłam chyba ;)
Jedynie szampanik w sylwestra tzn wino musujące takie wytrawne to lubiem :)
A trzymam taki dobry na okazję urodzenia dzidzi, ale tak właśnie mnie olśniło, że ja się wtedy nie napije :oo2::oo2::oo2::oo2::oo2:
Eh było wypić na 5 rocznicę ślubu :-p

Do góry