reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Okropny dzień.

U Magdy limfocyty wzrosły. Granulocyty kwasochłonne na granicy normy. Dziś ją chyba brzuch bolał. Może ją przekarmiłam....h*** wie.

OlaMagda czyli wcześniak? Powinien dostawać piobiotyk. Mama powinna go odizolowywać od osób chorych. Nawet w domu powinni się trzymać od niego z dala jeśli ktoś chory.
To że nie chodzi to nic złego, każde dziecko rozwija się w swoim tempie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja nosi 62. Niektóre body 68.

Tez chciałam do lidla ale chyba sie nie wyrwe. Misialabym z małą.

To moj pucuś [emoji3]
Zobacz załącznik 793816

relgh371tsldyf8u.png
Hej ślicznotko;)
Piękna Amelka.

Pisałyście o hustowaniu. Wybaczcie, że się nie odniosę do wątku ale kompletnie zielona jestem w tym temacie.

Wiki oj też bym chciała, żeby czas szybciej leciał, żeby było już ciepełko:)
Ale damy radę, bo jak nie my to kto oOoOo?[emoji23]

Dora mmmiami uszka ale gołąbki bardziej lubie.
Delektuj się za mnie[emoji8]

India ja bym też na Twoim miejscu 74 kupiła.
Moja już wszystko nosi 68. Ale ja nic na później nie kupuje.

Cześć... jejku jestem emocjonalnie związana ze swoim łóżkiem i kołderką [emoji14]

Ale trzeba sie jakoś spod tej ciepłej kolderki wyturlac xd

Niech już nadejdzie wiosna!

Wczoraj wazylismy małego w sensie zwazylam się z nim i bez niego odjelismy pół kg bo byłam w bieliźnie a on w pampku... I wyszło 7kg :)
Klocuszek mały mo j kochany :)

1486018325-aaaaaa.jpeg

Ja idę Ale popołudniu do Lidla :) może cos będzie jeszcze. Nie mam parcia tym razem bo w sumie na zapas chce kupić. Szkoda że nie ma bawełnianych pajacy tylko welurowe...

Ostatnio mo j jak poszedł to kupił drążek rozporowy. Pas neopronowy (dla mnie tez) buty dna siłownię i przyrząd do ćwiczeń mięśni brzucha (takie kolko) i chleb xd

India- juz w lidlu byłaś ? U nas lidl od 9h , fajne są czasem rzeczy , ciekawe co u mnie jest .... życiowa - ja tez wole bawełniane niz welurowe .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry