reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Okropny dzień.

U Magdy limfocyty wzrosły. Granulocyty kwasochłonne na granicy normy. Dziś ją chyba brzuch bolał. Może ją przekarmiłam....h*** wie.

OlaMagda czyli wcześniak? Powinien dostawać piobiotyk. Mama powinna go odizolowywać od osób chorych. Nawet w domu powinni się trzymać od niego z dala jeśli ktoś chory.
To że nie chodzi to nic złego, każde dziecko rozwija się w swoim tempie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja nosi 62. Niektóre body 68.

Tez chciałam do lidla ale chyba sie nie wyrwe. Misialabym z małą.

To moj pucuś [emoji3]
Zobacz załącznik 793816

relgh371tsldyf8u.png
Hej ślicznotko;)
Piękna Amelka.

Pisałyście o hustowaniu. Wybaczcie, że się nie odniosę do wątku ale kompletnie zielona jestem w tym temacie.

Wiki oj też bym chciała, żeby czas szybciej leciał, żeby było już ciepełko:)
Ale damy radę, bo jak nie my to kto oOoOo?[emoji23]

Dora mmmiami uszka ale gołąbki bardziej lubie.
Delektuj się za mnie[emoji8]

India ja bym też na Twoim miejscu 74 kupiła.
Moja już wszystko nosi 68. Ale ja nic na później nie kupuje.

Cześć... jejku jestem emocjonalnie związana ze swoim łóżkiem i kołderką [emoji14]

Ale trzeba sie jakoś spod tej ciepłej kolderki wyturlac xd

Niech już nadejdzie wiosna!

Wczoraj wazylismy małego w sensie zwazylam się z nim i bez niego odjelismy pół kg bo byłam w bieliźnie a on w pampku... I wyszło 7kg :)
Klocuszek mały mo j kochany :)

1486018325-aaaaaa.jpeg

Ja idę Ale popołudniu do Lidla :) może cos będzie jeszcze. Nie mam parcia tym razem bo w sumie na zapas chce kupić. Szkoda że nie ma bawełnianych pajacy tylko welurowe...

Ostatnio mo j jak poszedł to kupił drążek rozporowy. Pas neopronowy (dla mnie tez) buty dna siłownię i przyrząd do ćwiczeń mięśni brzucha (takie kolko) i chleb xd

India- juz w lidlu byłaś ? U nas lidl od 9h , fajne są czasem rzeczy , ciekawe co u mnie jest .... życiowa - ja tez wole bawełniane niz welurowe .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry