reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania pokaż ten wózek z koronką

Zobacz załącznik 793412

Nie wiem czy małą , normalną , a to moja nie ma podnoszonego oparcia, i nie tylko ze nie wchodzi tylko ze juz nie chce leżeć jak nie śpi , to tez to . Na 10 miesięcy gongola Ania ? To ile długości twoja gongola miała cm ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nasza gondola ma trochę ponad 100 cm, ale nie pamiętam ile [emoji33][emoji3]

Anna25 jak tam ? Jest jakiś postęp ?:)

Właśnie ciekawe co u Anny25 słychać. Jakby była akcja to by pewnie dała znać..

Niestety cisza, skurcze co jakiś czas, nic poza tym.
Spakowałam się i czekam na godzinę "zero" jutro

Nasza bryka [emoji4]

1485790880-aaaaaa.jpeg

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Kasia2310 ja kupiłam leżaczek bujaczek tiny love 3w1, ma mega dobre opinie ;)
do tego leżaczek bujaczek z fisher price, ale ten to używany, żeby nie przesadzać z wydatkami ;p karuzelki jeszcze nie mam, podobają mi się z projektorami, ale nie wiem czy jest to potrzebne ;)
Wrzucam fotki poglądowe ;)
Zobacz załącznik 793473 Zobacz załącznik 793474

Też mam ten leżaczek bujaczek na liście, mamy dwupoziomowy dom i myślę, że na początek te podnoszone boki się przydadzą.

Ja jak mierzyłam tą hongole to w środku , ten materacyk co ma , bo tak to na zewnątrz to 80 ma .
Dorcia - masz racje lepszy ten podnoszony leżaczek , ja miałam tem niski i masakra z tym schylać sie i dziecko jak na ziemi , i zawiozłam do teściowej , a od szwagierki dostałam tem co podnosi sie na trzy poziomy i jest zajebisty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dora czytałam też, że sporo kobietek używa tego leżaczka jako łóżeczko jak się takie kruszynki rodzą. Ja co prawda nie wiem czy bym na całą noc maluszka w takim polożyła, ale drzemka w ciągu dnia w innym pokoju niż sypialnia jak najbardziej ;)
Anka32 zawsze możesz wózek po Tosi sprzedać, dołożyć i kupić nowy ;D moja przyjaciółka kupiła dla synka nowy i mówiła, że dla 2 będzie, teraz zaszła w ciążę i już wózek wystawiła na sprzedaż, ale mówi że nowego nie chce kupować, kupi używany tylko inny model ;p

reklama
Do góry