reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzięki india wogole to uwielbiam firmę BEABA , mam z niej ten leżaczek i robot do gotowania dla małej , i słoiczki plastikowe do posiłków .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Teraz tiny love leżaczek wypuściło fajny. Close to my czy jakoś tak. Kosztuje bagatela 500zl jakoś Ale świetny jest [emoji14]

riko-nano-3w1.jpg

Amelka ma taki :) ogólnie już mogę powiedzieć że przy Filipa wózku o wiele batdziej sprawdził sie nie zamykany kosz na zakupy. tu większą reklamówkę ciężko wlożyć. No i torba do wózka przy filipie była na zamek tu jest na rzepy więc trochę słabiej trzyma jak więcej w nią naładuje.

Załączniki

• riko-nano-3w1.jpg
    riko-nano-3w1.jpg
    60,2 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Mariolka jest w ciazy?? Super :-) pogratuluj jej Ola jak masz z nia kontakt. Tez sie ostatnio zastanawialam co u Minki i czarnej Madzi.

Ja mam wózek 3w1 i mam fotelik od producenta. Dla Filipa tez miałam. Nie narzekalam. Filip w gondoli jezdzil dobre 5 miesięcy bo potem chcial juz wiecej widziec. Amelka pojezdzi moze troche dluzej. Ale moja dł gondoli to ok 80cm.

relgh371tsldyf8u.png
Czarna Madzia ma termin na wrzesień[emoji7]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry