reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiecie moja ma wpisane 55 cm jak się urodziła, a ją w domu zmierzyłam i miała 50. Dziś się ważyliśmy 6900 czyli jak wróciłam do nocnych karmień Magda w miesiąc 800 przybrała:))
My już 68 zakładamy:)

Kulcia niestety ja podzielam Twój los. Też sama nigdzie nie wyjdę, jeszcze ja to na wsi mieszkam to mogę pomarzyć o zakupach.
Pięknego masz synka:) już zaraz zacznie raczkować:)

India ooo jaka panna:) zaopatrzyłaś się w gumeczki do włosów?
Dzwoneczku oby mężu szybko wrócił do Was.

Życzciowa hop hop

reklama
Marysiu, jeszcze nie mam gumeczek a Ty? :-)

Ja wychodze sama z domu - do rossmanna i pobiegac :-) no jeszcze do fryzjera sie zdarzylo
Poki karmie, moge pomarzyc o innych wyjsciach

3jvz8ribeqwvt6ck.png

hejka.
jeszcze troche i obchod bedzie. i chyba dzis do domu .
masakra moje cycki!!!! wyje juz do ksiezyca tak mnie bola jak mala przystawiam :( lAktacja jeszcze sie nie rozkrecila i dokarmiam ja mm bo sie nie najada bidulka.

MalaMi, fajnie gdyby Cie juz puscili ( u nas dopiero po 3 dobach). A cycki, no coz .... Wiem, ze bola, ale w koncu ten bol przejdzie :-*

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja tez na za dupie mieszkam i dlatego tak się czuje dziadosko ale od marca w mieście bo dajcie spokój ule można się prosić żeby np po makaron pojechał xD

atdctrd8ammce1aq.png

MalaMi- biedulko :-( ja tez tak wyłam , i 3 tygodnie wyłam i odpuściłam , cycki pełne a leciało po kropli i Milena zła i głodna była :-(
Mi Milena mierzy 70cm takze 6 miesięcy małe bo do 68 , i nosi 9miesiecy (74cm) w Polsce takie same rozmiarówki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poczatki laktacji sa bardzo ciezkie. Sama pamietam jak wylam z bolu z kazdym przystawieniem i przez kilka tygodni musialam karmic czasem nawet co pol godziny, ale na szczescoe wszystko sie ustabilizowalo. Tylko ostatnio noce mamy cienkie...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Masakra - biedulki przesrane tak na wsi i bez auta :-( ja na mojego to bym tez liczyć nie mogła , co mu powiem zeby kupił to zapomni, jezdzi ze mną tylko na te większe zakupy , a tak to po resztę sama , Milena do fotelika i jademy zawsze po pierdoly do tego ten wózek ogromny ciężki jak go składam do bagażnika , muszę sie rozglądnąć za innym , za lekką spacerówką co sie składa i co sie rozkłada na leżąco bo nie daje juz rady [emoji32][emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry