reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hejka laski [emoji5] ostatnia dobra w dwupaku [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] juz mi soe plakac chce bo malucha nie bede widziala kilka dni. to i tak nie ide dzien szybciej do szpitala tylko jutro na 7:15 mam byc na czczo. wczoraj dowiedzialam sie ze jest nowy orydynator na oddziale. dwa lata temu robil mi cesarke i jest to syn bylego ordynatora i zarazem mojego gina[emoji5]
zdrowka dla was wszystkich[emoji5]

reklama
To z bloga nieperfekcyjna mama.

India teraz wszędzie mi się przewija temat termometr i wyszło ze na skroni nie mierzyć. Na środku czoła lub pod pachą jak zwykle, termometry pistolety gorsze niż zwykle. Tyle się dowiedziałam. Ja mama elektryczny 10 sek i w smoczku ale oczywiście Raków w smoczku średnio. Ale pokazują oba tyle samo wiec są ok.
Ja w pupę jak wiecie nic nie wkładam. Dziecko się rusza i można coś uszkodzić. Nie wyobrażam sobie bo Igi jest bardzo ruchliwy. Pod pachy mu wkładam , 10 sekund i mam.

U mnie właśnie jeśli chodzi o spacerowke to Igi nie bardzo chce w pozycji leżącej ale no musi jeszcze wytrzymać. Juz dobrze by było żeby w krzesełka do karmienia jadł. Nie mogę się doczekać ;)

atdctrd8ammce1aq.png

To ja juz tez Milenie daje pod pachę termometr , w pupkę to niemowlakowi 0-2 miesiace góra . I tylko zwykły termometr .
Ja tez ju ją wożę w spacerówce pd dawna , nie mieści sie w gondoli.
Aha i wczoraj na badaniu Milena ma 70cm i 7,500kg :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli elektryczny z jakiej firmy pod pache?
Kulcia jaką masz firmę?
Mi na czole pokazuje 37.9 u małego.. . Próbowałam zmienić żeby do ucha był bo ponoć wtedy jest super wynik Ale to już w ogóle pokazuje ponad 38... I nie wiem co robić teraz bo nie wiem czy to wiarygodne...
Mały ma napady płaczu piszczy i krzyczy wtedy... ani cycek ani smoczek nie dają rady... czasami wiem że się ugryzie mocno a czasami nie mam pojęcia o co mu chodzi... ma katar no i slinotok... nie wiem czy to przeziębienie czy zęby się zaczęły...
Ale większość dnia jest pogodny i uśmiechnięty :) ech niech będzie wiosna już hehe

Do góry