reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hejka laski [emoji5] ostatnia dobra w dwupaku [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] juz mi soe plakac chce bo malucha nie bede widziala kilka dni. to i tak nie ide dzien szybciej do szpitala tylko jutro na 7:15 mam byc na czczo. wczoraj dowiedzialam sie ze jest nowy orydynator na oddziale. dwa lata temu robil mi cesarke i jest to syn bylego ordynatora i zarazem mojego gina[emoji5]
zdrowka dla was wszystkich[emoji5]

reklama
To z bloga nieperfekcyjna mama.

India teraz wszędzie mi się przewija temat termometr i wyszło ze na skroni nie mierzyć. Na środku czoła lub pod pachą jak zwykle, termometry pistolety gorsze niż zwykle. Tyle się dowiedziałam. Ja mama elektryczny 10 sek i w smoczku ale oczywiście Raków w smoczku średnio. Ale pokazują oba tyle samo wiec są ok.
Ja w pupę jak wiecie nic nie wkładam. Dziecko się rusza i można coś uszkodzić. Nie wyobrażam sobie bo Igi jest bardzo ruchliwy. Pod pachy mu wkładam , 10 sekund i mam.

U mnie właśnie jeśli chodzi o spacerowke to Igi nie bardzo chce w pozycji leżącej ale no musi jeszcze wytrzymać. Juz dobrze by było żeby w krzesełka do karmienia jadł. Nie mogę się doczekać ;)

atdctrd8ammce1aq.png

To ja juz tez Milenie daje pod pachę termometr , w pupkę to niemowlakowi 0-2 miesiace góra . I tylko zwykły termometr .
Ja tez ju ją wożę w spacerówce pd dawna , nie mieści sie w gondoli.
Aha i wczoraj na badaniu Milena ma 70cm i 7,500kg :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli elektryczny z jakiej firmy pod pache?
Kulcia jaką masz firmę?
Mi na czole pokazuje 37.9 u małego.. . Próbowałam zmienić żeby do ucha był bo ponoć wtedy jest super wynik Ale to już w ogóle pokazuje ponad 38... I nie wiem co robić teraz bo nie wiem czy to wiarygodne...
Mały ma napady płaczu piszczy i krzyczy wtedy... ani cycek ani smoczek nie dają rady... czasami wiem że się ugryzie mocno a czasami nie mam pojęcia o co mu chodzi... ma katar no i slinotok... nie wiem czy to przeziębienie czy zęby się zaczęły...
Ale większość dnia jest pogodny i uśmiechnięty :) ech niech będzie wiosna już hehe

Do góry