reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No pogadać i z głowy :)

Macie imiona? Mnie to taaaaak ciekawi

atdctrd8ammce1aq.png
Wiktoria miało byc dla dziewczynki ale ze przeczucie mowi ze to chlopak to chyba Marcin ale jeszcze sie może zmienić.

reklama
Wiki, super, ze wszystko.dobrze :-) a rozmowa raz dwa i bedzie po :-)

Ada chora, katar, goraczka 38, zaczerwienione łzawiące oczy :-(
Bylam w przychodni zapytac czy dr przyjmie to powiedziala, ze ma duzo takich dodatkowych. Zapytalam co z oczami, powiedziala nie wiem moze.sulfa cos tam,.ale nie wie czy nie na recepte. Poszlam do apteki lek na recepte, nie dla niemowlakow

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiki super wieści :) To już kawał człowieczka w Tobie siedzi :)
Z wagą u mnie podobnie w sumie to od 3 tyg stoi w miejscu a tak to spadała.
Brzuszek już widać ? :) :) poka...

Biedna Ada... co za paskudne choróbska panują...

A Marcin bardzo ładne imię mój brat tak ma :)
Ja póki co przeleciałam alfabet do J i są dwie opcję Antoś albo Franek. Dalsza analiza jutro.
Mnie się Filip podoba, ale nie mogę tak dać bo kiedyś się z takim jednym spotykałam i mąż ma na niego alergię :)

reklama
Duzo zdrowia dla Ady :-*

Afera w pracy ze odchodzę. Zastępca mi pogratulowal i on wiedzial ale udajemy ze nie. Zadzwoniłam do kierowniczki zeby nie bylo ze wie od osob trzecich jutro i co uslyszalam aha fajnie szkoda ze wcześniej nie powiedzialas to narazie. I zadzwonila do pracy zrobić zastepcy awanturę. Zajebiscie sie poczułam, przeciez co on byl winien ze ja jestem w ciąży

Do góry