reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jest tego trochę :)
Czytałam, że większa ilość skarpet się przydaję, bo się mogą ubrudzić. A ręcznik? Ja to zwykle do szpitala zabieram chusteczki nawilżane i ręczniki papierowe, jakaś pomadka ochronna do ust, czy wazelina, woda do picia

Mi sie przydały bardzo chusteczki d higieny intymnej lactacyd. a chyba India pisała o papierze nawilżanym, że też super sprawa :)

reklama
Doczytałam że India też napisała ;)

Aniaaaa :) hejka :*
Super że sie odezwałaś, najważniejsze że wychodzisz na prostą :) :) zaglądaj do nas!

Ja mam już Amelkę na świecie, w niedzielę skonczyła 2 miesiące. i jest taka pocieszna :) a jak już sie uśmiecha hehe

MałaMI na wylocie - 20.01 ma cc :)

Dora no w sumie racja, do lutego jeszcze trochę czasu, ale Maluch zdrowy jest i ta dziewczyna miała termin z om na 24.01 a usg 01.02 czy jakoś tak. No i cholestaza ;/
Ja tez sie dzisiaj męczę z katarem, oby szybko przeszło ;)

Ania_H hej Kochana ;) trzymam kciuki żeby wszystko sie ułożyło u Ciebie ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Ania napisz coś więcej. Kochana ściskamy Cie z Madzią (⁴miesiace) P.
DSC_0897.jpeg

Załączniki

• DSC_0897.jpeg
    DSC_0897.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 203
Jakis wirus kataralny na forum zapanował twu twu niech ucieka ;)

A moja znajoma mówiła, że takie saszetki tantum rosa do podmywania po porodzie dobre i jakaś kora dębu Jeśli czegoś nie pokręciłam z tym drzewem ;)
Ale to już raczej w domu a nie w szpitalu.

Witam Was, Kochane Dziewczyny!;**
Mam nadzieje, ze jeszcze troszke mnie pamietacie. Z gory przepraszam, ze zniknelam bez slowa, i ze Was nie czytalam - wiec kompletnie nie wiem co u Was. Mam tylko nadzieje, ze Wasze dzieciaczki sa duze, zdrowiutkie i szczesliwe, a wszystkie nowe ciaze rozwijaja sie prawidlowo. Bede wdzieczna za jakis skrot od myslnikow wszelkich nowosci i nowin, urodzin, wag, ciaz
Co u mnie.. Nie chce Was jeczeniem zawalac, ale za kolorowo nie jest. W ciazy nie bylam, nie jestem. Utrata pracy, brak ciazy, tycie, wszelkie inne nieszczescia spowodowaly... Nie wiem czy depresje. W kazdym razie psycholog okazal sie niezbedny. Zaniedbalam wszystko. Karaskam sie, jest dobrze, ale szalu nie ma. W kazdym razie pracuje z dziecmi i to jest radosc mego zycia - praca z maluchami! Lekarstwo i zarobek w jednym.
W zasadzie tyle u mnie, mowcie co u Was;**
Ania!!!!! Jestes, pewnie ze kazda Cie pamieta :-) przykro mi, ze tyle przeszlas. Ale dobrze ze juz wyszlas na prostą. Tule Cie mocno :-*

reklama
Do góry