reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dla mnie to najgorsze co może być to łapanie moczu. Te 5 godz bez siku to jakaś katastrofa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie to zawsze jak muszę złapać to problem, a jak nie to się zdarza ze w nocy nie wstaje.
Miałam w poniedziałek jechać na morfo i ten mocz zrobić, ale zapomniałam i buraki w niedzielę jadłam.
To jutro mam te badania zrobić bo już za jednym zamachem wszystko. Ewentualnie jeszcze czwartek mi zostaje, ale we wtorki i czwartki jest dużo ludzi bo robią takie specjalistyczne badania...

Ja jeszcze w życiu tego nie piłam... dobrze, że w apogeum mdłości nie musiałam tego robić.
Anka trzymam za ciebie kciuki :) i za glukozę

Witam Was, Kochane Dziewczyny!;**
Mam nadzieje, ze jeszcze troszke mnie pamietacie. Z gory przepraszam, ze zniknelam bez slowa, i ze Was nie czytalam - wiec kompletnie nie wiem co u Was. Mam tylko nadzieje, ze Wasze dzieciaczki sa duze, zdrowiutkie i szczesliwe, a wszystkie nowe ciaze rozwijaja sie prawidlowo. Bede wdzieczna za jakis skrot od myslnikow wszelkich nowosci i nowin, urodzin, wag, ciaz
Co u mnie.. Nie chce Was jeczeniem zawalac, ale za kolorowo nie jest. W ciazy nie bylam, nie jestem. Utrata pracy, brak ciazy, tycie, wszelkie inne nieszczescia spowodowaly... Nie wiem czy depresje. W kazdym razie psycholog okazal sie niezbedny. Zaniedbalam wszystko. Karaskam sie, jest dobrze, ale szalu nie ma. W kazdym razie pracuje z dziecmi i to jest radosc mego zycia - praca z maluchami! Lekarstwo i zarobek w jednym.
W zasadzie tyle u mnie, mowcie co u Was;**

U mnie wiesz ze snapa. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, bardzo :*

atdctrd8ammce1aq.png

Anulka kochana. Super, że się odezwałaś. Jasne że Cię pamiętamy. Zastanawiałyśmy się co u Ciebie. Jak książka ?
Powodzenia we wszystkich sferach życia :)
Ja też Ci się chwaliłam z nowiny :) no i rosnę powoli ;)

reklama
Do góry