reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jakis wirus kataralny na forum zapanował twu twu niech ucieka ;)

A moja znajoma mówiła, że takie saszetki tantum rosa do podmywania po porodzie dobre i jakaś kora dębu Jeśli czegoś nie pokręciłam z tym drzewem ;)
Ale to już raczej w domu a nie w szpitalu.

Nie pokręciłaś, tantum rosa dobre w połogu. ale tak to już w sdomu :)

reklama
AniaH juz wrocila :-)

Jeszcze Kasi nam brakuje prawda?? Ona chyba w czerwcu miala slubowac nie??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Qurwaaaa idę spać z katarem i z bólem gardła! Tak czułam że ta wczorajsza biegunka i dzisiejsza krew z nosa nie wróży nic dobrego. Organizm osłabiony i koniec. Jutro muszę jechać do miasta i załatwić kilka spraw, mam nadzieję że mnie nie rozłoży.

Wypilam ciepłe mleko i liczę na spanie do 8 :) ale do tej 8 to pewnie z dwa razy siku będę....

Dobranoc mameczki i dzieciacieczki :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj jaka madziula śliczna na brzuszku :-) Wogole fajnie by było jakbyście wszystkie snapa miały :-)

Dobranoc cioteczki [emoji8][emoji42][emoji42][emoji42]
110585a0f270e93609f7bfaa0ef6bc81.jpg
9467757818d4af67408f8f4a6cc55153.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka ma oczy jak kot ze Shreka Ja bym jej na wszystko pozwoliła :)
Wiem wiem to nie wychowawcze ;)

AniaH - witaj :-*
Kazdy ma w zyciu gorsze chwile, mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie juz tylko lepiej.
Ja urodzilam we wrzesniu. Ada ma ponad 3 miesiace.

Tak mi zawalilo zatoki i w ogole czuje sie do d... I od kilku nocy Ada budzi.sie w nocy zamiast po 2-3, to o 24 :-(
Masakrycznie boli mnie gardlo, glowa i nie moge oddychac :-(

Zdjecia dzieci sliczne :-* wybaczcie, ze nie kazdej z osobna tylko tak ogolem

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jejku jak mnie gardło boli. Prawie w ogóle nie spalam. Mam *spam* na gardło ale to nic nie pomaga i chyba muszę kupić tantum verde. Jeszcze tego brakuje żebym teraz się rozłożyła.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj w klubie ;)
Ja zasnęłam po 3 i od 6 nie śpię ehhh
Mnie gardło też boli i mam tantum ale mogę wziąć po pobraniu krwi dopiero i ucho mnie boli :(

reklama
Do góry