reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To jakaś epidemia chyba. Moi rodzice chorzy, mama to leżała trzy dni w łóżku z gorączka, mój Z chory. Tylko żeby Tosi nie rozłożyło.
Mnie też ucho pobolewa ale to chyba od gardła bo boli mnie gardło o szczypie całe podniebienie. Zjadlabym czosnek ale jadę do urzędu :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka musimy się trzymać, oby na tym katarze się skończyło.
W mojej rodzinie tez wszyscy chorobę przeszli, mój M w weekend był na takim etapie etapie jak ja teraz.
Także zdrówka nam i Indii i Nuska chyba jeszcze też zakichana

Zdrówka dziewczyny!
Ja mam wrażenie, że od kilku tyg chodzę ciągle podziebiona
Dzieciaczki śliczne [emoji4]
Ja w sumie nie mogę się doczekać Małej, ale jednak wizja porodu przeraża mnie na tyle, że niech ona tam sobie grzecznie siedzi do lutego [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hej. Wita sie zombie Madzia...

O pokazujecie Ani dzieciaki :) to ja też.
Ciocia Aniu poznaj Tymona :)
1484119563-aaaaaa.jpeg

Ma 3miesiace i jest małym mędziochem ostatnio :D

I U mnie Marysia wstała z katarem i ma 37.5
Zostawiłam ja w łóżku. Od wczoraj bierze ostatnią turę szczepionki więc może to od tego. Ale wolę jej nie puszczać bo oni chodzą na sanki i sie zalatwilaby bardziej a chce żeby 20 był a ok bo jest przedstawienie w przedszkolu...

Hej, Ada ma takie czolo i policzek. Co to moze byc? Skora jest bardzo sucha. Strupki sa od podrapania,bo jak zasypia to sie drapie po calej twarzy
1484121962-aaaaaa.jpeg
1484121972-aaaaaa.jpeg

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Za uszkami ma sucha skire, ale bez zaczerwienien. Ladnie wygladaja tylko sie robi taka bialawa wartwa skory, ktora latwo zdrapac

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry