reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To jakaś epidemia chyba. Moi rodzice chorzy, mama to leżała trzy dni w łóżku z gorączka, mój Z chory. Tylko żeby Tosi nie rozłożyło.
Mnie też ucho pobolewa ale to chyba od gardła bo boli mnie gardło o szczypie całe podniebienie. Zjadlabym czosnek ale jadę do urzędu :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka musimy się trzymać, oby na tym katarze się skończyło.
W mojej rodzinie tez wszyscy chorobę przeszli, mój M w weekend był na takim etapie etapie jak ja teraz.
Także zdrówka nam i Indii i Nuska chyba jeszcze też zakichana

Zdrówka dziewczyny!
Ja mam wrażenie, że od kilku tyg chodzę ciągle podziebiona
Dzieciaczki śliczne [emoji4]
Ja w sumie nie mogę się doczekać Małej, ale jednak wizja porodu przeraża mnie na tyle, że niech ona tam sobie grzecznie siedzi do lutego [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hej. Wita sie zombie Madzia...

O pokazujecie Ani dzieciaki :) to ja też.
Ciocia Aniu poznaj Tymona :)
1484119563-aaaaaa.jpeg

Ma 3miesiace i jest małym mędziochem ostatnio :D

I U mnie Marysia wstała z katarem i ma 37.5
Zostawiłam ja w łóżku. Od wczoraj bierze ostatnią turę szczepionki więc może to od tego. Ale wolę jej nie puszczać bo oni chodzą na sanki i sie zalatwilaby bardziej a chce żeby 20 był a ok bo jest przedstawienie w przedszkolu...

Hej, Ada ma takie czolo i policzek. Co to moze byc? Skora jest bardzo sucha. Strupki sa od podrapania,bo jak zasypia to sie drapie po calej twarzy
1484121962-aaaaaa.jpeg
1484121972-aaaaaa.jpeg

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Za uszkami ma sucha skire, ale bez zaczerwienien. Ladnie wygladaja tylko sie robi taka bialawa wartwa skory, ktora latwo zdrapac

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry