reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska bardzo fajnie się zorganizowalas :) Ja w przyszłym tygodniu zamawiam lozeczko i tez powoli Małą będziemy do nas wprowadzać :) Juz nie mogę się doczekać :) Widzę,ze tez lubisz motyw gwiazdek i szary kolor :) Mam taki sam organizer na lozeczko i kilka rzeczy z tym właśnie wzorem :)
Kiedy torbę pakowalyscie do szpitala ? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska bardzo fajnie się zorganizowalas :) Ja w przyszłym tygodniu zamawiam lozeczko i tez powoli Małą będziemy do nas wprowadzać :) Juz nie mogę się doczekać :) Widzę,ze tez lubisz motyw gwiazdek i szary kolor :) Mam taki sam organizer na lozeczko i kilka rzeczy z tym właśnie wzorem :)
Kiedy torbę pakowalyscie do szpitala ? :)
Ja na 37 już byłam gotowa, ale w środe wieczorem dopakowałam koszule do walizki, a w nocy mi wody odeszły[emoji23]

Kasia to Ty w 37 tc urodziłas? Ja już nie pamiętam [emoji14]

Ja 34 miałam kompletna torbę. Jak dowiedziałam się o cc to młodego torbę przepakowalam na większe ubranka tylko.

atdctrd8ammce1aq.png

Spakowana byłam w 37, a a w dniu porodu dopakowałam koszule. Urodziłam 2 dni przed tp.

Czyli tak jakbym czuła, że coś się święci.

A pamiętam ten dzień jak dziś. Ojciec nie kupił chleba i byłam mega głodna. Poprasowałam troche oglądając sobie urywki z filmu na dobre i na zle jak Janka zastrzelili , leciała wtedy piosenka czarne chmury Libera. Płakałam jak bóbr. Później w łóżku na lapku oglądałam m jak miłość i szyłam literki aż tu nagle pyk i zaraz poszły wody[emoji39]

dobry wieczór!
ja wlasnie spakowalam torbe do szpitala bo nic nie mialam naszykowane. jutro wyparze to co musze i dopakuje. a jak szwagierka przywiezie mi torbe sztywna to sie przepakuje do niej bo ja mam miekka tylko. jeszcze musze wybrac ciuszki dla malej na wyjscie. zrobie dwa pakunki na 56 i 62 bo nigdy nie wiadomo jaka dluga sie urodzi[emoji5] i M przywiezie do szpitala.
u mnie po 19 bylo juz -11 stopni.
lozeczko chyba rozstawie przed samym wyjazdem do szpitala tzn jest juz zlozone ale stoi w innym pokoju.
milego wieczoru

reklama
Do góry