reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki no współczuje Szkoda butów.
Ja kiedyś miałam nie ciekawą sytuację, byłam u znajomej, nie pierwszy raz i jej pies mi na kurtkę nasikał. Mróz wtedy był a ja prosto od niej do pracy miałam iść. Mało mi para uszami nie poszła. Nie mam pojęcia co temu psy odwaliło wtedy.
Zwierzaki jak dzieci czasem nie przewidzisz co zrobią.

reklama
Dziewczyny mam pytanie za 1000 punktow. Z ktorego jajnika poestaly wasze pociechy? Moj maz nadal plec obstawia i stwierdzil, ze nawet jak u zwierząt robił usg to zazwyczaj z lewego jest chlopczyk a z prawego dziewczynka. Podobno u kobiet tez to "działa" ciekawa jestem jak u was bylo. :-)

U mnie z lewego i jakby się zgadzało :)

Kasiu przejdzie. Mój brat i syn mojej siostry ciotecznej mieli to samo. Syn siostry ma 2.5 roku i juz jest spoko, nie bardzo jeszce mleko krowie w czystej postaci pije ale kozie normalnie.

Wiki co się dzieje?

atdctrd8ammce1aq.png
Dzieki za pocieszenie[emoji173]

Viola kurde no nie wiem... Ja nie wychodzę.

Tak mówią , że mocz kota po kastracji nie śmierdzi. ***** prawda, moj też jak nasikał to śmierdziało.

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Kasia2310 ja dla dziewczynki cały czas mam wybrane Nastia, chociaż teraz jak będzie Jaś, to bardziej mi Hania pasuje do pary, ale to zanim drugie zmajstrujemy to trochę czasu minie ;p
Życiowa świetna minka ;)
KasiaMarysia oby Madzi te alergie przeszły. Ja też jestem mega alergikiem i mam nadzieję, że Jasio nie będzie, no ale zobaczymy. U mnie w sumie tylko się objawia wysypką i ewentualnie skóra mi pęka. A jeśli chodzi o dzieci z alergią i tłumaczenie im różnych rzeczy, to wydaje mi się że jak po prostu od małego będziesz wpajać co wolno jeść a czego nie, to dziecko się tego nauczy ;) chociaż to tylko teoria ;p
Anka_32 współczuję nocnej wyprawy ;/ ja to bym chyba w takiej sytuacji jednak naciskała, żeby to mąż się nie alkoholizował i pojechał ;p a teraz to już w ogóle, bo ja od października nie jeżdżę w ogóle ;/
Wiiktoriiaaa u mnie owu była z lewego jajnika no i synek ;p jajeczka były w obu, ale to z prawego się zatrzymało, a że miałam monitoring cyklu to na 100 % lewy ;)
Dora pokazuj brzucha ;p ja ostatnio zrobiłam zdjęcie swojego, ale mężu ma tak uwalone lustro w siłowni, że wstyd zdjęcie pokazywać hahaha ;p

Później może wstawię zdjęcie Jasiowego kącika o ile wszystko ogarnę ;p
Muszę odkurzyć jeszcze i podłogi pomyć, bo dzisiaj teściowa ma wpaść na obiad ;p

Miłego dzionka ;)

Do góry