reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska bardzo fajnie się zorganizowalas :) Ja w przyszłym tygodniu zamawiam lozeczko i tez powoli Małą będziemy do nas wprowadzać :) Juz nie mogę się doczekać :) Widzę,ze tez lubisz motyw gwiazdek i szary kolor :) Mam taki sam organizer na lozeczko i kilka rzeczy z tym właśnie wzorem :)
Kiedy torbę pakowalyscie do szpitala ? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska bardzo fajnie się zorganizowalas :) Ja w przyszłym tygodniu zamawiam lozeczko i tez powoli Małą będziemy do nas wprowadzać :) Juz nie mogę się doczekać :) Widzę,ze tez lubisz motyw gwiazdek i szary kolor :) Mam taki sam organizer na lozeczko i kilka rzeczy z tym właśnie wzorem :)
Kiedy torbę pakowalyscie do szpitala ? :)
Ja na 37 już byłam gotowa, ale w środe wieczorem dopakowałam koszule do walizki, a w nocy mi wody odeszły[emoji23]

Kasia to Ty w 37 tc urodziłas? Ja już nie pamiętam [emoji14]

Ja 34 miałam kompletna torbę. Jak dowiedziałam się o cc to młodego torbę przepakowalam na większe ubranka tylko.

atdctrd8ammce1aq.png

Spakowana byłam w 37, a a w dniu porodu dopakowałam koszule. Urodziłam 2 dni przed tp.

Czyli tak jakbym czuła, że coś się święci.

A pamiętam ten dzień jak dziś. Ojciec nie kupił chleba i byłam mega głodna. Poprasowałam troche oglądając sobie urywki z filmu na dobre i na zle jak Janka zastrzelili , leciała wtedy piosenka czarne chmury Libera. Płakałam jak bóbr. Później w łóżku na lapku oglądałam m jak miłość i szyłam literki aż tu nagle pyk i zaraz poszły wody[emoji39]

dobry wieczór!
ja wlasnie spakowalam torbe do szpitala bo nic nie mialam naszykowane. jutro wyparze to co musze i dopakuje. a jak szwagierka przywiezie mi torbe sztywna to sie przepakuje do niej bo ja mam miekka tylko. jeszcze musze wybrac ciuszki dla malej na wyjscie. zrobie dwa pakunki na 56 i 62 bo nigdy nie wiadomo jaka dluga sie urodzi[emoji5] i M przywiezie do szpitala.
u mnie po 19 bylo juz -11 stopni.
lozeczko chyba rozstawie przed samym wyjazdem do szpitala tzn jest juz zlozone ale stoi w innym pokoju.
milego wieczoru

reklama
Do góry