reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U nas w nocy było dzisiaj -20 stopni kurde . Jutro mamy chrzciny a tu takie mrozy. Rura u nas pękła i kurde wody ma niby przez tydzień nie być więc jedziemy dzisiaj do siostry się wykąpać.

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
U nas w nocy było dzisiaj -20 stopni kurde . Jutro mamy chrzciny a tu takie mrozy. Rura u nas pękła i kurde wody ma niby przez tydzień nie być więc jedziemy dzisiaj do siostry się wykąpać.

zrz63e5eihevjza5.png
To niezbyt fajnie bez wody jeszcze jak chrzciny macie. Robicie w domu czy w lokalu? Bo jak w domu to bez wody ciężko.

W lokalu na szczęście robimy hehe ;) ale wczoraj robiłam ciasta żeby dać gościom do domu i nagle pyk wody nie ma a tu tyle naczyń do mycia ale jakoś umylam napuscilam sobie całą wannę wody .

zrz63e5eihevjza5.png

Nadziejka to nieciekawie. Dobrze ze w lokalu imprezka [emoji5]
Kulcia powiedz mi jak Ci sie sprawdza szumiś hit czy kit?
Ciotka M mowila mi zebym sama cos do 200zl kupila dla malej a ona odda nam kase

Mała Mi tego szumisia to chyba lepiej kupić jak już Maluszek będzie :) Nie każdemu dziecku to jest potrzebne. Moja koleżanka kupiła a jej synek w ogóle tego nie chce. Też miałam plan kupić przed porodem ale jednak się wstrzymałam.

no wlasnie tez tak mysle. to zamowie moze cos innego. poduszke do karmienia? bo nie mam hehe.
przy malym to dzien w dzien suszarka chodzila i mialam nagrana tez na tel bo inna nie dzialala tak. raz myslalam ze sie spalila (nowa) bo przestala dzialac i zasmierdzialo z niej ale dziala

Mala mi wstrzymaj sie. Ja tak samo uzywalam suszarki z yt :)

Nadziejka współczuje. Dobrze ze ta impra w lokalu,bo bez wody ani rusz.

Wstawie Wam zdjecia mojego alergika. Dzis bedzie krem. Plakac mi sie chce.
DSC_0929.jpeg
DSC_0930.jpeg
DSC_0932.jpeg
DSC_0931.jpeg

Załączniki

• DSC_0929.jpeg
    DSC_0929.jpeg
    25,2 KB · Wyświetleń: 187
  • DSC_0930.jpeg
    DSC_0930.jpeg
    27,7 KB · Wyświetleń: 184
  • DSC_0932.jpeg