reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziendobry [emoji4][emoji295]️[emoji300]️☃️
Wczoraj od 20h do teraz nie działało mi forum , a wcale sie nic nie powiadomiło ze mam ściągnąć nowa wersje , gowno jakieś te nowe wersje , No ale ściągałam i gitara [emoji1][emoji450]
U mnie zimno szaro buro , dziś muszę jechać na większe zakupy , nienawidzę ale muszę , bo jeszcze bardziej nienawidzę chodzisc 3-4 razy w tygodniu do sklepu i płacić 20€ , i duzo na tym oszczędzam na wielkich zakupach 2-3 razy w miesiacu . [emoji877][emoji877]
Anka - to teraz sobie za to wykorzystaj teściowa niech pogotuje ci cos niech zajmie sie małą , a tez ci ulży i bedzie ci raźniej [emoji1291]
Co do imion to we Francji moda na louise ( Luiza ) i jules ( Julian ) dla chłopca , wczoraj nawet w wiadomościach mówili ze tego było najwiecej w 2016 , na innych pozycjach byli , natan , thomas , Leo , sasha , Milan ( ja chciałam Milana jakby był chłopiec ) potem były , kloe , Laura , i nie pamietam , a mi sie strasznie podoba jeszcze Walentyna [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie sie tez duzo imion dla dziewczynki podoba, a chlopiecych to bardzo malo.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiki co sie dzieje??

Rzeczywiście beda dwie Ady i dwie Amelki :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Wstalam rano wczoraj i mowie do męża ze koci mocz czuje, a on mi mówi ze w tej ciazy mi sie wydaje i to pewnie z kuwety. Wywachalam wszytkie meble i nic. Wracam i czuje mocniej. Moj maz juz tez czuł i nie mogl zlokalizować. Znów wacham i co? Zasikal gościnne kapcie. A obok stały moje wyjsciowe, calkiem drogie, zamszowe kozaki no myslalam ze zatluke go, co mu odwalilo, a mój tylko powiedział że muszę je wywalić. To się jeszcze na niego wkurzylam bo mial je schować, bo mi nie pozwala na stołki wlazic. I taki byl powód mojego mega wkurzenia. :/

Wstalam rano wczoraj i mowie do męża ze koci mocz czuje, a on mi mówi ze w tej ciazy mi sie wydaje i to pewnie z kuwety. Wywachalam wszytkie meble i nic. Wracam i czuje mocniej. Moj maz juz tez czuł i nie mogl zlokalizować. Znów wacham i co? Zasikal gościnne kapcie. A obok stały moje wyjsciowe, calkiem drogie, zamszowe kozaki no myslalam ze zatluke go, co mu odwalilo, a mój tylko powiedział że muszę je wywalić. To się jeszcze na niego wkurzylam bo mial je schować, bo mi nie pozwala na stołki wlazic. I taki byl powód mojego mega wkurzenia. :/
No to faktycznie też bym się wkurzyła. A Ty masz chyba kastrowaną kociczkę dobrze pamietam?

Kasiu przejdzie. Mój brat i syn mojej siostry ciotecznej mieli to samo. Syn siostry ma 2.5 roku i juz jest spoko, nie bardzo jeszce mleko krowie w czystej postaci pije ale kozie normalnie.

Wiki co się dzieje?

atdctrd8ammce1aq.png

Dziewczyny u mnie jest -9st- czy moge wyjsc z Amelka? Filip chce na sanki, jest ladne słońce. Przy zaleceniach po wyjściu ze szpitala bylo zeby nie wychodzic ponizej -10 ale tobylo dwa miesiące temu

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kasia ja mam kota i kocice. Kocica chyba przez cale zycie tylko dwa razy nie trafila do kuwety i obok nasikala. A ten mial juz takie zagrywki, ze na wycieraczke potrafil nalac. Obydwoje sa wykastrowani/ wysterylizowani

Dziewczyny mam pytanie za 1000 punktow. Z ktorego jajnika poestaly wasze pociechy? Moj maz nadal plec obstawia i stwierdzil, ze nawet jak u zwierząt robił usg to zazwyczaj z lewego jest chlopczyk a z prawego dziewczynka. Podobno u kobiet tez to "działa" ciekawa jestem jak u was bylo. :-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie za 1000 punktow. Z ktorego jajnika poestaly wasze pociechy? Moj maz nadal plec obstawia i stwierdzil, ze nawet jak u zwierząt robił usg to zazwyczaj z lewego jest chlopczyk a z prawego dziewczynka. Podobno u kobiet tez to "działa" ciekawa jestem jak u was bylo. :-)
Ha ha dobre pytanie[emoji23] też bym chciala wiedziec.

Do góry