reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja też mam taką nadzieję, bo jak dziecku wytłumaczyć że np. nie zje czekoladki:(

Ja mam takie nerwy, ze az mnie brzuch zabolal troche. Mam nadzieję ze dziecku to nie zaszkodzi.

P.s lezaczek super :-)

Qurwaaaa ta bezsenność mnie zabije kiedyś!
Narobilam siw trochę więc zasnelam z Tosia po 21 i wstałam 23:45 siku i nie śpię. Jest 2!!!!!!! Zaraz musze "wstać" bo muszę wyjechać po teściów na dworzec bo zdecydowali się przyjechać autobusem który u nas jest po 3 w nocy! Mój małżonek jest po imprezie pracowej, więc w samochód nie wsiadze a u nas jest -10 więc chcąc nie chcąc muszę jechać. Pewnie zanim się położę to będzie po 4. Ciekawe jak ja ogarnę cały dzień. Pewnie przysne sobie na kiblu z 15 minut :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, dobry wybor ;-)
Mnie zawsze sie Ida jeszcze podobala
:-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiki czym się denerwujesz?

Ania współczuje: ( Twoj Z wiedział , że jego rodzice jada autobusem? Troszke nie powaznie sie zachowal. Uwazaj na siebie i maluszka.

Kasia moim zdaniem Ada też ładnie :)
Mnie się Liliana też podoba a moja teściowa w święta skwitowała, że kto to widział takie imię, bo jacyś tam jej znajomi tak na imię dali. Z resztą dla dziewczynek dużo imion mi się podoba i to różnorodnych :) Byłby problem a z chłopcem myślę, że łatwiej pójdzie...bo jakoś niewiele zostaje. Bo albo mi się nie podoba, albo się źle kojarzy, albo już jest takie imię w rodzinie, czy u znajomych. U nas głownie chłopcy się rodzą.

reklama
Hej :)
Nie wyspalam sie... tatuś spał z nami a młody co 30min jeczal... pocimkiwal pierś i zasypial zasypiam na chwilę.. . Mi bylo zimno on był cieplutki nie wiem... coś mu nie pasowało...
Ale na poprawę humoru trafiłam z rana na świetną cenę chusty i kupiłam :D

Zaraz idę pić dalej kawę bo wróciłam do łóżka nakarmic i ubrać małego :)

Do góry