reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja też mam taką nadzieję, bo jak dziecku wytłumaczyć że np. nie zje czekoladki:(

Ja mam takie nerwy, ze az mnie brzuch zabolal troche. Mam nadzieję ze dziecku to nie zaszkodzi.

P.s lezaczek super :-)

Qurwaaaa ta bezsenność mnie zabije kiedyś!
Narobilam siw trochę więc zasnelam z Tosia po 21 i wstałam 23:45 siku i nie śpię. Jest 2!!!!!!! Zaraz musze "wstać" bo muszę wyjechać po teściów na dworzec bo zdecydowali się przyjechać autobusem który u nas jest po 3 w nocy! Mój małżonek jest po imprezie pracowej, więc w samochód nie wsiadze a u nas jest -10 więc chcąc nie chcąc muszę jechać. Pewnie zanim się położę to będzie po 4. Ciekawe jak ja ogarnę cały dzień. Pewnie przysne sobie na kiblu z 15 minut :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, dobry wybor ;-)
Mnie zawsze sie Ida jeszcze podobala
:-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiki czym się denerwujesz?

Ania współczuje: ( Twoj Z wiedział , że jego rodzice jada autobusem? Troszke nie powaznie sie zachowal. Uwazaj na siebie i maluszka.

Kasia moim zdaniem Ada też ładnie :)
Mnie się Liliana też podoba a moja teściowa w święta skwitowała, że kto to widział takie imię, bo jacyś tam jej znajomi tak na imię dali. Z resztą dla dziewczynek dużo imion mi się podoba i to różnorodnych :) Byłby problem a z chłopcem myślę, że łatwiej pójdzie...bo jakoś niewiele zostaje. Bo albo mi się nie podoba, albo się źle kojarzy, albo już jest takie imię w rodzinie, czy u znajomych. U nas głownie chłopcy się rodzą.

reklama
Hej :)
Nie wyspalam sie... tatuś spał z nami a młody co 30min jeczal... pocimkiwal pierś i zasypial zasypiam na chwilę.. . Mi bylo zimno on był cieplutki nie wiem... coś mu nie pasowało...
Ale na poprawę humoru trafiłam z rana na świetną cenę chusty i kupiłam :D

Zaraz idę pić dalej kawę bo wróciłam do łóżka nakarmic i ubrać małego :)

Do góry