reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Muszę sie pochwalić, robiłam test dzisiaj i jest kreska, słabiutka jeszcze ale jest!
8eced083de50e0eda2befa1bfc6d64e2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth super!! Powtórz test jutro, na pewno będzie mocniejsza :-) :-)

India mala ma body na dlugi rrekaw, rzadziej na krotki i na to albo pajacyk albo kaftanik i spiochy. Aa i skarpetki na stopki. A i tak dłonie ma chlodne bo zawsze je spod kocyka wyciagnie.

Wiki l4 w ciazy zawsze jest 100% platne, nie ma innej opcji wiec tym sie nie musisz martwic. Wg mnie to moze pogadaj z szefostwem, powiedz jaka jest sytuacja, ze chcialabys pracowac ale ciagle przeziebienia itp. Jesli beda "życiowi" ludzie to myślę ze zrozumieją i docenią. Chyba nie ma sie co narazac zbytnio na choroby. Ja w aptece pracowalam ale na szczęście za dużo mnie nie lapalo. A gdzie teraz pracujesz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

gratuluje drugiej kreski.
My dzis za mieszkaniem bedziemy dzwonic zeby wynajac. musimy sie wyprowadzic bo ja juz psychicznie nie daje rady.....
w nocy z nerwow mnie mocno brzuch bolal. no i maly z nerwow nie mogl dobrze spac i sie krecil i budzil co chwile

Leeleth - gratuluje :-)

MalaMi co sie stalo?

Viola, niemowlaki.maja czesto.zimne raczki, to noe swiadczy o tym, ze im zimno. Ja zawsze sprawdzam kark

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja ubieram Ade albo w sam.pajac albo pajac i body z krotkim. Spi w cienkim.spiworku i nakrywam ja kocykiem, ale noe wiem czy nie za cieplo jej. U nas w nocy jest 18-19 st

3jvz8ribeqwvt6ck.png

to samo co zawsze. maly mial nerwa wieczorem i moj ojciec stwierdzil ze my mu krzywde robimy i ze przez nas trafi do psychiatryka i pozniej byla taka wojna ze szok....

Wspolczuje MalaMi, ale moze dacie rade jednak przeczekac? Niedlugo wyprowadzicie sie do domu, a na wynajem pojdzie troche kasy.

Moj Radek czasem wpada w taka histerie, ze ja tylko czekam az policje ktos wezwie. Jakby mi ktos wyparowal, ze robimy mu krzywde to bym sie na maksa wkurzyla.

Laski, co kupic w ramach drobiazgu dziewczynkom 7 lat i 5,5 roku??

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dziewczyny doradzcie coś. Chcialam pracowac minimum do marca ale nie mam sily. Ciagle ktos jest chory i łapie katar i bol gardła. Do tego lapia mnie umiarkowane mdlosci. Tylko jest jedno ale... Dopiero skonczylam umowę próbną i zaczęłam nowa i mi głupio iść na l4. Ale i tak pewnie nikt nie doceni ze zostane. Co tu zrobić zeby bylo dobrze. I od czego zalezy czy lekarz da w ciąży na 80 czy ba sto procent l4

Wiki no to nie są proste decyzje, zależy od twojego samopoczucia i stanu zdrowia.

reklama
India za duzo tego jest. zreszta ojciec kazal wypier..... z jego domu mojemu M. w dupie mam juz ta budowe.nie moglismy zaczac sie budowac na siebie i na chwile obecna budowa jest na.moich rodzicow. mieli nam zrobic przepis jak bedzie stan surowy zamkniety a niestety na obecna chwile nie mamy pieniedzy na okna i drzwi. jakby bylo to na nas to poszlibysmy pytac o kredyt pod hipoteke zeby jako tako wykonczyc i sie wyprowadzic no ale jest jak jest. a ja i moja rodzina potrzeboje spokoju..... jak sie wyprowadzimy to bedzie lepiej dla wszystkich

Do góry