reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nuska, nie wpadlam na koraliki ze spidermanem :-)

Super smiech :-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

MalaMi - mowie tak samo jak kulCia , nie mieszka sie z rodzina , ja to bym nie mogła ani z teściami ani moimi rodzicami a dobrze żyjemy z nimi .... takze szukaj czegoś .
India - kup im koraliki hama , moj syn dostał na gwiazdkę od ciotki i strasznie to fajne z moim mężem sie bawili wczoraj robi logo różnych Marek :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Dziewczynki zapodajecie przepis jakis na obiado kolacje , nie musi byc szybki ale w normie .. nie wyskoczcie z pierogami bo lepić nie bede [emoji38][emoji38][emoji38]
Napiszcie co często gotujecie i wasze ulubione Dania ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Kasia, teraz to.sie zacznie etap narzekania na wszystkie niewygody :-D. Zabrzmi dziwnie, ale.zazdroszcze haha

3jvz8ribeqwvt6ck.png
No ja juz zaczęłam ten etap [emoji53][emoji23][emoji23][emoji23]
Leleth gratulacje!!! Tez miałam taką jasna z początku, a teraz kończę 35 tydzień [emoji33][emoji3]
MalaMi współczuję i niestety rozumiem, mnie spotkało coś podobnego i jestem zdania jak dziewczyny - nigdy więcej mieszkania z rodzina [emoji120]
OlaMagda ja to bym zjadła np ryż z gyrosem i warzywami [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
MalaMi dobrze że wypisal Ci zwolnienie do terminu z om bo na dwa tygodnie przed terminem porodu lekarz już może Ci nie wystawić zwolnienia tylko trzeba brać macierzyński i ZUS do tego namawia lekarzy, więc się ciesz :) ja też miałam tak z Tosia że ginka kombinowała ze zwolnieniami żebym nie musiała brać wcześniej macierzyńskiego

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry