reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wspolczuje MalaMi, ale moze dacie rade jednak przeczekac? Niedlugo wyprowadzicie sie do domu, a na wynajem pojdzie troche kasy.

Moj Radek czasem wpada w taka histerie, ze ja tylko czekam az policje ktos wezwie. Jakby mi ktos wyparowal, ze robimy mu krzywde to bym sie na maksa wkurzyla.

Laski, co kupic w ramach drobiazgu dziewczynkom 7 lat i 5,5 roku??

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Może coś do włosów Jakieś opaski, fajne gumki dla dziewczynek.

Wiki, nie docenia pewnie, ze zostalas. Pomysl, ze jak wezmiesz zwolnoenoe do konca ciazy i rok macierzynskiego to pozn8ek i tak zaczynasz w pracy od nowa. Bedziesz miala szanse pokazac, ze jestes wartosciowym pracownikiem. Jezeli fizycznie dajesz rade to popracuj jeszcze, a jesli nie to zdrowie najwazniejsze

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Hejka :)
Leeleeth gratuluję! :D takie wiadomości to ja lubię :)
MałaMi masakra ;/ kiedyś miałam podobną sytuację, tylko z teściem. Tego samego dnia się wyprowadziliśmy, z tym że mieliśmy już swoje mieszkanie mimo że w trakcie "odświeżania".
Faktycznie jak coś uda wam się znaleźć to bym poszła, bo teraz potrzeba Ci spokoju. Trzymam kciuki ;)
India to musisz znaleźć koraliki ze spidermenem hehehe ;p

Kawka i śniadanko zaliczone, pranie wstawię i się z książką położę ;)
Dzisiaj nic mi się nie chce robić i się chyba zmuszać nie będę ;)

Na poprawę humoru:

Miłego dzionka ;)

reklama
Gratuluję :* super.

Niemowlęta nie mają krążenia dobrego i stad zimne stopy i ręce.
Igi spi albo w pajacu i pampersie to cienka kołdra a ostatnio raper krótki i gruba kołdra w sypialni około 22 stopni.

Mała mi ją jestem zdania , że nigdy nawet na krótki czas nie powinno się mieszkać z rodziną. U nas to wyszło tak samo chujowo.

Cc planuje się max 2 tygodnie przed terminem bo każda chwila w brzuchu to lepiej. A teraz słyszałam , że tydzień przed robią i ja też tak miałam.

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry