reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania - ja mam bujaczek podnoszony 3 pozycje i chustawke elektroniczną . Takie :
1483375183-aaaaaa.jpeg
1483375195-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Ola ja nigdzie nie pracuje. pracowalam na hali produkcyjnej ale jak zaszlam w pierwsza ciaze to poszlam na zwolnienie i po porodzie umowa mj sie skonczyla to bylam rok na macierzynskim i troche na zasilku i zaszlam w druga ciaze to mam zasilek do dnia porodu a potem bede miala macierzynski

Wiecie że ginka wypisal mi receptę na leki i wszystkie na 100% nawet luteine, bo jeszcze nie ma wykazu leków refundowanych. Dzwoniła do NFZ ale nie mogła się dodzwonić więc mam wszystko 100%

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

hustawke taka
1483379670-aaaaaa.jpeg

a lozeczko takie
1483379705-aaaaaa.jpeg

ja dzis dostalam recepte na luteine na refundacje.
Ola do urzedu pracy potrzebowali zwolnienie zeby mnie do pracy nie kierowac i poznien bede miala macierzynski przez rok

To teraz się kupuje i bujaczek i hustawke? Jejku ja się w domu nie pomieszcze :)
Narazie kazała się wstrzymać z wykupieniem leków bi może w przyszłym tygodniu coś się wyjaśni. Ona wypisuje recepty przez jakiś program z NFZ i dlatego nie mogła wypisać z refundacja

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, Ania - nie trzeba :-) ja dokupilam hustawke, bo mnie wkurzalo, ze ciagle lezaczek po domu nosze i dziewczyny zachwalaly,a ze to moje ostatnie dziecko to postanowilam wzbogacic sie o hustawke.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Nia Ania nie trzeba :-) ja kupiłam bujaczek a huśtawkę dostałam ....
Teraz muszę kupic jumper od fisher prince podobno rewolucja nr 1 we Francji , od 5 miesiąca takie do skakania [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji1360]
1483380587-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Do góry