reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania - ja mam bujaczek podnoszony 3 pozycje i chustawke elektroniczną . Takie :
1483375183-aaaaaa.jpeg
1483375195-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Ola ja nigdzie nie pracuje. pracowalam na hali produkcyjnej ale jak zaszlam w pierwsza ciaze to poszlam na zwolnienie i po porodzie umowa mj sie skonczyla to bylam rok na macierzynskim i troche na zasilku i zaszlam w druga ciaze to mam zasilek do dnia porodu a potem bede miala macierzynski

Wiecie że ginka wypisal mi receptę na leki i wszystkie na 100% nawet luteine, bo jeszcze nie ma wykazu leków refundowanych. Dzwoniła do NFZ ale nie mogła się dodzwonić więc mam wszystko 100%

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

hustawke taka
1483379670-aaaaaa.jpeg

a lozeczko takie
1483379705-aaaaaa.jpeg

ja dzis dostalam recepte na luteine na refundacje.
Ola do urzedu pracy potrzebowali zwolnienie zeby mnie do pracy nie kierowac i poznien bede miala macierzynski przez rok

To teraz się kupuje i bujaczek i hustawke? Jejku ja się w domu nie pomieszcze :)
Narazie kazała się wstrzymać z wykupieniem leków bi może w przyszłym tygodniu coś się wyjaśni. Ona wypisuje recepty przez jakiś program z NFZ i dlatego nie mogła wypisać z refundacja

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, Ania - nie trzeba :-) ja dokupilam hustawke, bo mnie wkurzalo, ze ciagle lezaczek po domu nosze i dziewczyny zachwalaly,a ze to moje ostatnie dziecko to postanowilam wzbogacic sie o hustawke.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Nia Ania nie trzeba :-) ja kupiłam bujaczek a huśtawkę dostałam ....
Teraz muszę kupic jumper od fisher prince podobno rewolucja nr 1 we Francji , od 5 miesiąca takie do skakania [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji1360]
1483380587-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Do góry