reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Z moimi gabarytami takie usg robi się trochę później więc zrobi mi po prostu za 3 tygodnie na kolejnej wizycie. Ale to co widziała jest wszystko ok i nadal chłopak

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze wszystko ok :)
A to połówkowe miało być?
To pewnie będziemy miały mniej więcej w tym samym czasie ja na 23 stycznia mam termin

reklama
To mnie uspokoiłaś India :) No ruchy to ja czuje takie od przedwczoraj ze mi dech zaparło ze 2 razy. A wczoraj jak dostałam kopa pod zebra to aż się zadarłam :D
Dora rozumiem. Szkoda ale może innym razem jeszcze masz trochę czasu :) Ja tez wizytę mam 23 stycznia :)

Kasia, teraz to.sie zacznie etap narzekania na wszystkie niewygody :-D. Zabrzmi dziwnie, ale.zazdroszcze haha

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Hm jestem zaskoczona normalnie, brzuch mi się rusza, dzidź chyba tak się wypchnął, że mi się taka gulka zrobiła To na tym etapie możliwe? :szok::eek::errr::oo:
Myślałam, że to później się dzieje. Ruchy póki co czuję tak różnie. Czasem cały dzień nic ale jak już to dosyć intensywne jest nie jakieś tam smyranie czy bulgotanie .

Mi się teraz zaczelo dłuzyc strasznie. Wczesniej to tak przeleciało ze nawet nie wiedziałam jak się w 3 trymestrze znalazłam a teraz to wydaje mi się ze mój 32 tydzień trwa juz z miesiąc :p Pewnie to dlatego ze juz tak by się chciało zobaczyć tego Maluszka :)

Mi sie II trymestr dluzyl, a od 30 tygodnia tygodnie mi.lecialy jak.glupie :p

Dora,.masz maly brzuszek to.moze bardziej widac malucha jak harcuje ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Kasia to 23. będziemy podglądać nasze maluszki, no Twój to już nie taki maluszek ;)
Moją koleżankę to córcia tak kopała po żebrach, że aż jej się płakać chciało. I mała bardzo aktywnym dzieckiem jest, nie usiedzi na miejscu. Jak do niej chodziłam to ta mala jak na sprężynach jakiś cały czas w ruchu. Oka z niej nie można było spuścić.

Dora nie Strasz mnie :) no ale tez tak czytałam ze im dziecko w brzuchu bardziej aktywne to później tak mu zostaje. Ale nie wiem czy to prawda czy jakiś kolejny mit :) No moja Mała juz pewnie ze 2 kg ma bo 2 tyg temu było 1700 :)

Dora nie Strasz mnie :) no ale tez tak czytałam ze im dziecko w brzuchu bardziej aktywne to później tak mu zostaje. Ale nie wiem czy to prawda czy jakiś kolejny mit :) No moja Mała juz pewnie ze 2 kg ma bo 2 tyg temu było 1700 :)

Ale takie ruchliwe krasnale są SUPER :) Ja to bardzo lubię takie "niegrzeczne" dzieci z charakterkiem. Spokojnie zanim się nauczy chodzić i skakać to trochę czasu minie :)

reklama
Dziewczyny ma któraś elektryczny nawilżacz powietrza?? Jesteście zadowolone?? Polecacie?? Mojej w nosku charczy i sie zastanawiam nad kupnem...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry