reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Dora ja mam wizyte 27 stycznia bo Z chciał też jechać a tylko tego dnia przyjmuje po południu.
Viola ja mam nawilżacz i jak tylko zaczyna się katar to włączam i dodaje 3-4 krople olbas i lepiej się śpi
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Viola ja mam nawilżacz i jak tylko zaczyna się katar to włączam i dodaje 3-4 krople olbas i lepiej się śpi
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Hejka Dziewczyny
Mam nadzieję, że wszystkie nieporozumienia z facetami już wyjaśnione i wszystko oki u was
Dora na temat skurczy braxtona się nie wypowiem, bo nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy ja je mam, czy ich po prostu nie czuję, albo czy to co czasem czuje to jest to ;p
Kasia2310 nie mogę znaleźć tej aukcji, na której ja kupowałam. Ale wstawię tu link do tego samego modelu jedyny minus mojego łóżeczka jest taki, że nie mogę zamontować krycia szuflady, bo mam za małe otwory na kołki, ale to się jakoś ogarnie hahaha ;p
Link do: S Łóżeczko szuflada KAPI WENGE 120x60 cm
Mam nadzieję, że wszystkie nieporozumienia z facetami już wyjaśnione i wszystko oki u was
Dora na temat skurczy braxtona się nie wypowiem, bo nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy ja je mam, czy ich po prostu nie czuję, albo czy to co czasem czuje to jest to ;p
Kasia2310 nie mogę znaleźć tej aukcji, na której ja kupowałam. Ale wstawię tu link do tego samego modelu jedyny minus mojego łóżeczka jest taki, że nie mogę zamontować krycia szuflady, bo mam za małe otwory na kołki, ale to się jakoś ogarnie hahaha ;p
Link do: S Łóżeczko szuflada KAPI WENGE 120x60 cm
Wiiktoriiaaa
Ja mam :-) ogólnie fajna sprawa.Dziewczyny ma któraś elektryczny nawilżacz powietrza?? Jesteście zadowolone?? Polecacie?? Mojej w nosku charczy i sie zastanawiam nad kupnem...
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Anka_32
Nuśkaaa
Wściekłam się dzisiaj ;/
Wracaliśmy w sylwestra do domu i winda nie działała, więc na 9 piętro z buta, myślałam że padne, serce mi wyskoczy z piersi i w ogóle katastrofa. Zgadnijcie jaka dzisiaj niespodzianka...
Winda znowu nie działa ;/
Jak mi będą takie atrakcje za często fundować to urodze przedwcześnie ;/
Eh musiałam ponarzekać ;p
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Wracaliśmy w sylwestra do domu i winda nie działała, więc na 9 piętro z buta, myślałam że padne, serce mi wyskoczy z piersi i w ogóle katastrofa. Zgadnijcie jaka dzisiaj niespodzianka...
Winda znowu nie działa ;/
Jak mi będą takie atrakcje za często fundować to urodze przedwcześnie ;/
Eh musiałam ponarzekać ;p
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Nuska- biedulko , poprostu idz powoli po tych schodach , ja cała ciaze mieszkałam na 3 pietrze bez windy wiem co to za masakra , pokonywałam te schody minimum 2 razy dziennie bo małego do szkoły zaprowadzić i pójść po niego a zawsze sie gdzieś do kogoś jechało lub do sklepu itd to 9 pięter na dzien było , raz to na dupie zjechałam z 5 schodów w 6 miesiacu . Hahaha hahah
Takze idz powoli i uważaj , zadzwoń do właściciela czy tam spółdzielni.
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Takze idz powoli i uważaj , zadzwoń do właściciela czy tam spółdzielni.
reklama
OlaMagda09
MalaMi / a ty gdzie pracujesz ?