reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora :)
Nuska czy moglabys wstawić link do tego łozeczka z allegro? Nie mogę go odnaleźć a chciałabym juz podjąć ostateczna decyzje co do zakupu :)

reklama
Dora ja mam wizyte 27 stycznia bo Z chciał też jechać a tylko tego dnia przyjmuje po południu.

Viola ja mam nawilżacz i jak tylko zaczyna się katar to włączam i dodaje 3-4 krople olbas i lepiej się śpi

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny ;)
Mam nadzieję, że wszystkie nieporozumienia z facetami już wyjaśnione i wszystko oki u was ;)

Dora na temat skurczy braxtona się nie wypowiem, bo nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy ja je mam, czy ich po prostu nie czuję, albo czy to co czasem czuje to jest to ;p
Kasia2310 nie mogę znaleźć tej aukcji, na której ja kupowałam. Ale wstawię tu link do tego samego modelu ;) jedyny minus mojego łóżeczka jest taki, że nie mogę zamontować krycia szuflady, bo mam za małe otwory na kołki, ale to się jakoś ogarnie hahaha ;p
Link do: S Łóżeczko szuflada KAPI WENGE 120x60 cm

Wściekłam się dzisiaj ;/
Wracaliśmy w sylwestra do domu i winda nie działała, więc na 9 piętro z buta, myślałam że padne, serce mi wyskoczy z piersi i w ogóle katastrofa. Zgadnijcie jaka dzisiaj niespodzianka...
Winda znowu nie działa ;/
Jak mi będą takie atrakcje za często fundować to urodze przedwcześnie ;/

Eh musiałam ponarzekać ;p

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

hejka. bylam u gina i mam zwolnienie do 29.01 a za tydzien na wizycie ustalimy termin cc.
ja tez mam ultradzwiekowy nawilzacz powietrza i super sprawa tylko nie mozna go uzywac jak ktos ma zwierzeta w domu.

Nuska- biedulko , poprostu idz powoli po tych schodach , ja cała ciaze mieszkałam na 3 pietrze bez windy wiem co to za masakra , pokonywałam te schody minimum 2 razy dziennie bo małego do szkoły zaprowadzić i pójść po niego a zawsze sie gdzieś do kogoś jechało lub do sklepu itd to 9 pięter na dzien było , raz to na dupie zjechałam z 5 schodów w 6 miesiacu . Hahaha hahah
Takze idz powoli i uważaj , zadzwoń do właściciela czy tam spółdzielni.

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Do góry