reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka może hormony? U nas tez ostatnio często kłótnie i afery. Szybko jest zgoda ale mnie już dobijaja wieczne szarpaniny słowne.

atdctrd8ammce1aq.png
Jemu raczej hormony nie buzuja a ja sama się nie kloce. On też ma buzię i z niej korzysta.

A najbardziej wkurza mnie to że jak ze mną nie gada to i mała się mniej interesuje jakby na nią też był zły.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój jest taki ze drąży póki się nie pogodzimy. Nie mamy cichych dni. A Ty się nie przejmuj tylko lez bo możesz a Z niech żałuje, że z fajna żona się pożarł

atdctrd8ammce1aq.png

Nie wesoło dziś u was , biedulki my sie często nie kłócimy ale jak juz to 2 dni nie gadamy do siebie tylko oficjalnie ze tak powiem .
Aha pochwale sie ze jedno z moich postanowień noworocznych to dieta , i dziś ją zaczęłam , zero słodyczy , tłuszczu , zero oleju masła , serów , chleba , makaronu , skodkich napojów , ...dziś mi sie udało , na kolacje zjadłam rybę na parze i kalafior.
Zobaczymy ile wytrzymam , ale powinno sie udać bo 4 lata temu udało mi sie rzucić papierosy to był kawał ciężkiej roboty dieta przy tym to pikuś. Trzymajcie za mnie kciuki . [emoji1360][emoji18]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Nie wesoło dziś u was , biedulki my sie często nie kłócimy ale jak juz to 2 dni nie gadamy do siebie tylko oficjalnie ze tak powiem .
Aha pochwale sie ze jedno z moich postanowień noworocznych to dieta , i dziś ją zaczęłam , zero słodyczy , tłuszczu , zero oleju masła , serów , chleba , makaronu , skodkich napojów , ...dziś mi sie udało , na kolacje zjadłam rybę na parze i kalafior.
Zobaczymy ile wytrzymam , ale powinno sie udać bo 4 lata temu udało mi sie rzucić papierosy to był kawał ciężkiej roboty dieta przy tym to pikuś. Trzymajcie za mnie kciuki . [emoji1360][emoji18]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
Trzymam mocnooo kciuki i witaj w klubie[emoji77]

Smutno czytać,że tak u Was niefajnie się podziało :( Ehh te chłopy. Czasem ręce opadają.
U nas spokojnie w kameralnym gronie. Czekałam na północ jak chyba jeszcze nigdy bo tak chciało mi się spać :) Ale stwierdzam,że picollo truskawkowe całkiem dobre :)

reklama
Do góry