reklama
dora032
Fanka BB :)
hej.
u nas dzis rekord - mała spała od 21 do 5.30. zjadła i poszła spac, przebudziła sie po 7 jak Filip do przedszkola i spała do 8.45. a teraz piszczy, w ogole od dwóch dni jest tak że nie poleżay sama, piszczy, dużo bączkó puszcza. zastanawiam sie czy tej zły humor nie jest związany ze skokiem rozwojowym. okaże sie ale naprawdę, w porównaniu jeszcze do świąt to jej zachowanie w ciągu dnia zmieniło sie diametralnie.
U nas popruszyło tylko, nie pada a wieje. ale słyszałam w pogodzie że ma padać środa, czwarte to sie filip ucieszy.
U mnie z moim potrafi być tak że odzywamy sie do siebie oficjalnie tylko. kiedyś ja zawsze pierwsza wyciągałam ręke do zgody a teraz jakoś jest mi to obojętne i czasem potrafię długo być urażona. dawno sie nie kłociliśmy ale jest tak że jak tak pomyślę to zaraz będzie kłótnia więc zobaczymy
Dobrze że z Waszymi chłopami już ok
Viola to nawet nie myśl
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Kulamy się [emoji2]Jak sie macie ciezaroweczki nasze ?
Miłego dnia [emoji295]️[emoji477]️[emoji182]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Ja wzięłam rozmiar większe niż normalnie noszę, z początku były za duże, ale teraz na końcówkę są okPoza tym rosnę powoli muszę jakieś leginsy kupić ciążowe i rajstopy, właśnie szukam w necie i nie wiem jaki rozmiar brać?
Z tą myślą codziennie się budzę [emoji23][emoji5] no i musze sie wkoncu spakowac....
Ale dziś zamiast tego siedzę i wcinam fistaszki [emoji23]
dora032
Dziewczyny a te skurcze tego Braxtona to długo trwają, chodzi mi o taki pojedynczy skurcz?
I wtedy ten brzuch może twardnieć?
W sylwestra właśnie miałam akcję i strachu się najadłam. Wzięłam nospe i magnez i w końcu przeszło, ale trwało to z pól godziny i coraz bardziej nieprzyjemne było.
Jak ostatnio mówiłam mojemu lekarzowi że mi się napina ten brzuch to zbadał mnie i powiedział, że wszystko ok.
Zauważyłam, że zwykle wieczorem się zdarza i to niestety jak więcej pochodzę wiec... już sama nie wiem. Wczoraj więcej leżałam i było już lepiej.
I wtedy ten brzuch może twardnieć?
W sylwestra właśnie miałam akcję i strachu się najadłam. Wzięłam nospe i magnez i w końcu przeszło, ale trwało to z pól godziny i coraz bardziej nieprzyjemne było.
Jak ostatnio mówiłam mojemu lekarzowi że mi się napina ten brzuch to zbadał mnie i powiedział, że wszystko ok.
Zauważyłam, że zwykle wieczorem się zdarza i to niestety jak więcej pochodzę wiec... już sama nie wiem. Wczoraj więcej leżałam i było już lepiej.
reklama
dora032
Kulamy się [emoji2]
Ja wzięłam rozmiar większe niż normalnie noszę, z początku były za duże, ale teraz na końcówkę są ok
To tak zrobię