reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MałaMI może w jakimś sklepie z akcesoriami dziecięcymi lub medycznymi?? chociaż teraz sobie przypominam że przy Filipie miałam pożyczony laktator i szukałam nakłądek i osobno nie sprzedawali.
A może allegro, internet??

hej.
u nas dzis rekord - mała spała od 21 do 5.30. zjadła i poszła spac, przebudziła sie po 7 jak Filip do przedszkola i spała do 8.45. a teraz piszczy, w ogole od dwóch dni jest tak że nie poleżay sama, piszczy, dużo bączkó puszcza. zastanawiam sie czy tej zły humor nie jest związany ze skokiem rozwojowym. okaże sie ale naprawdę, w porównaniu jeszcze do świąt to jej zachowanie w ciągu dnia zmieniło sie diametralnie.

U nas popruszyło tylko, nie pada a wieje. ale słyszałam w pogodzie że ma padać środa, czwarte to sie filip ucieszy.

U mnie z moim potrafi być tak że odzywamy sie do siebie oficjalnie tylko. kiedyś ja zawsze pierwsza wyciągałam ręke do zgody a teraz jakoś jest mi to obojętne i czasem potrafię długo być urażona. dawno sie nie kłociliśmy ale jest tak że jak tak pomyślę to zaraz będzie kłótnia więc zobaczymy :)

Dobrze że z Waszymi chłopami już ok :)

Viola to nawet nie myśl ;)

Ja postanowien nowqorocznych żadnych nie robiłam ale też chciałąbym zacząć ćwiczyć i jeść mniej słodyczy. co by na lato lepiej wyglądać :D

Ja w postanowienia jako nie wierzę.. . Jak chce sie coś zmienić to najlepiej zacząć od razu :)
Ja tak miałam teraz z ćwiczeniami i z nie jedzeniem po 20.
Ale postanowienie też mam... pić więcej herbaty :D

Jak sie macie ciezaroweczki nasze ?
Miłego dnia [emoji295]️☃️[emoji477]️[emoji182]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
Kulamy się [emoji2]

Poza tym rosnę powoli :) muszę jakieś leginsy kupić ciążowe i rajstopy, właśnie szukam w necie i nie wiem jaki rozmiar brać?
Ja wzięłam rozmiar większe niż normalnie noszę, z początku były za duże, ale teraz na końcówkę są ok

[emoji5] no i musze sie wkoncu spakowac....
Z tą myślą codziennie się budzę [emoji23]
Ale dziś zamiast tego siedzę i wcinam fistaszki [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ja w postanowienoa wierze, ale wierze, ze postanowic sobie cos mozna w kazdym momencie.
My postaramy sie nie jesc chipsow.
Viola, u nas tez chyba skok rozwojowy. Od kilku dni spioch i malo zadowolonych momentow

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Laski, pakujcie sie, pakujcie. Ja sie dopakowywalam nad ranem jak do szpitala sie zbieralismy i naprawde ciezko sie mysli z bolacym brzuch, a mialam liste i tylko.kilka rzeczy do.dopakowania

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dziewczyny a te skurcze tego Braxtona to długo trwają, chodzi mi o taki pojedynczy skurcz?
I wtedy ten brzuch może twardnieć?
W sylwestra właśnie miałam akcję i strachu się najadłam. Wzięłam nospe i magnez i w końcu przeszło, ale trwało to z pól godziny i coraz bardziej nieprzyjemne było.
Jak ostatnio mówiłam mojemu lekarzowi że mi się napina ten brzuch to zbadał mnie i powiedział, że wszystko ok.
Zauważyłam, że zwykle wieczorem się zdarza i to niestety jak więcej pochodzę wiec... już sama nie wiem. Wczoraj więcej leżałam i było już lepiej.

reklama
Do góry