reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu a czemu budzisz madzie?

Dziewczyny to oby było lepiej :*

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja też przespałam północ Obudziły mnie wystrzały, ale miałam zasłonięte zasłony i tylko błyski widziałam

Kulcia na jedzenie. Jak je o 21 to dopiero ok 2.

Oby Nam się![emoji483]ja dopiero dziś świętuje

India - sie stało ?
KasiaMarysia - a czemu budzisz Madzię na jedzenie ?
My wróciliśmy o 4h milenka spała od 23h takze cały wieczor spokój i z auta do domku i spała dalej do 7h wypiła mleko i spała do 10h , i potem leżała z nami w łożku do teraz , wypiłam kawę i idę jej dac mleko ...:-)
[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324][emoji324]jeszcze raz wszystkiego co najlepsze w 2017 moje kochane

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ostatnia edycja:
Anna u Ciebie tez juz tuz tuz. Teraz radosne oczekiwanie [emoji3]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola no dopinam resztę Wyprawki i czekamy z niecierpliwością, oby dorwać choć do 20 stycznia, potem mogę rodzic [emoji3] choć to trzeci poród to już od jakiegoś czasu jestem po. srana
India, co się stało?

5djy3e3kpgua6zwe.png

Witajcie kochane u nas też było bez szału jakiegoś o 23 byliśmy w łóżku.. ja obiecałam małą obudzić na fajerwerki i tak też zrobiłam a ta dzisiaj rano płacz ze nie widziała haha także nic nie pamięta [emoji14]

Mały oczywiście nie spał do tej 23... ze spaniem to kosmos jakiś u niego.. . Zmęczony był strasznie i bardzo płakał... mój sie wkurzył bo nie umiał go uspokoić i jak szedł spać to był niezbyt zadowolony z życia ładnie mówiąc.. .

Ja juz dziś jak mały miał drzemkę siadam do maszyny i uszylam użyłam małemu spodenki i bluzę :)
Niedługo mi się skończą resztki to znowu wrócę do szydełka [emoji14]

Idę obierać pyrki na obiad ;)

reklama
Witam sie w nowym roku. My właśnie po sniadanku. Ja rowniez życzę wszystkiego naj w 2017 :-)
No właśnie dziewczyny co jest?
U nas milo po 2 kuzyn poszedl o 12 poszlismy do znajomych z meza pracy na fajerwerki . Tylko zla jestem na to ze tyle zarcia zostalo. Kto to zje? :-o maz powiedzial kuzynowi ze bede pracować i nie naszykuje zbytnio i będziemy przy paluszkach siedziec i ten przyniósł tez jedzenie. Ja tyle zrobilam ze w lodowce sie nie zmieściło i na balkon trzeba było wynieść :p

Do góry