reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Noworocznie :-)

India co jest??
Anka o co taka straszna klotnia??

My posiedzielismy do 2.30. Filip wytrzymal do 1, fajerwerki ogladal ale sie trochę bal. Moj sobie wypil wiec do południa spal i juz poszedl do pracy. My byliśmy na spacerze.

Moja mala sie cos popsula i nie chce zasypiac w dzień w łóżeczku. W ogóle bardzo długo idzie zasypanie i zazwyczaj zasnie po 2h od karmienia, pospi godzinę i sie budzi bo glodna. Nie chce jej na rekach nosic zeby sie nie przyzwyczajala. A ona juz ladnie w łóżeczku przysypia, wypadnie jej dydus i sie budzi [emoji52]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
U nas tez.klotnia, z tym, ze przed 23, wiec fajerwerki sama ogladalam.
Mialam obudzic Radka, i.probowalam, nawet go naklonilam.do zmiany bluzki od pizamy, bo caly mokry byl, byl tak.zmeczony, ze powiedzial,ze nie chce ogladac fajerwerkow tylko spac, a rano o 6 sie przebudzil.i zaczal plakac, ze nie obejrzal.fajerwerkow, nawet nie pamieta, ze go budzilam.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anka- co sie stało ?
I india ? [emoji53][emoji853]☹️
My z mężem sobie wymieniliśmy nasze postanowienia noworoczne :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Oj india znam to , dlatego teraz jak tak jest to pózniej czekam i rozmawiam z mężem nie przy dziecku co mi sie nie podobało co powiedział lub zrobił , bo gdy robisz to przy dziecku podważasz autorytet meza . Uważam bo ja tez jak zwrócę uwagę dziecku lub ukarze itd to mi sie mąż nie wtrąca .

3i49df9hh1q9sbo3.png

my z M stwierdzilismy ze nie bedziemy sie do siebie odzywac tzn ja mam sie do niego nie odzywac bo ponoc sie tylko czepiam jego. niech sie w dupe pocaluje.
p.s. pekla mi.troche skora na brzuchu i mam taka szrame jakby mnie kot drapnal

Oj india znam to , dlatego teraz jak tak jest to pózniej czekam i rozmawiam z mężem nie przy dziecku co mi sie nie podobało co powiedział lub zrobił , bo gdy robisz to przy dziecku podważasz autorytet meza . Uważam bo ja tez jak zwrócę uwagę dziecku lub ukarze itd to mi sie mąż nie wtrąca .

3i49df9hh1q9sbo3.png
Ola, tyle, ze sa pewne granice ... Sa rzeczy, ktorych dziecku sie nie mowi. Wiec owszem, jezeli.cos mi sie.po prostu nie podoba to mowie to na stronie, ale sa sytuacje kiedy trzeba zainterweniowac

3jvz8ribeqwvt6ck.png

U nas się zaczęło od tego że jak wróciliśmy z fajerwerków to Z nakarmil Tosie czekolada przed samym spaniem no i jak się zaczęło to skończyło się godzinę później wielka awantura. Dziś była powtórka.
Nam to się już od jakiegoś czasu nie układa i nie wiem jak to bedzie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka może hormony? U nas tez ostatnio często kłótnie i afery. Szybko jest zgoda ale mnie już dobijaja wieczne szarpaniny słowne.

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry