reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia piękne pazury!!![emoji7]
Och jakbym chciala takie. Niestety musze miec krotkie.

Olamagda dziekuje ale caly czas mam wrazenie ze to za malo:(;(

reklama
Helloł ;)
Ja już na dzisiaj odpoczynek ;)
Całe mieszkanko sprzątnięte, choinka stoi, pranie zrobione, zakupy tez ;)
Na szkole rodzenia byłam, zobaczyłam oddział, łóżka do porodu itp i ja nie chcę jednak rodzić hahaha ;p
Teraz jeszcze na kuriera czekam, bo zamawiałam rzeczy z gemini i za chwilę książka w rękę ;)

W ogóle wcześniej się wściekłam, zamawiałam z bratem na pół prezent dla bratowej (siedmiopak Harrego Pottera czarną edycję), jeszcze w poniedziałek dzwoniłam się upewnić czy dojdzie do piątku, a dzisiaj dostałam telefon, że mają jakiś tam problem i albo to dojdzie po świętach, albo mogą mi wysłać jakąś bardziej kolorową wersję (dla dzieci)...
Musiałam na nowo szukać na allegro i dzwonić, czy mi wyślą ekspresem, ale na szczęście się udało i już dzisiaj nadali paczkę ;)

Miłego wieczorku ;)

Nuuska dobrze, ze sie udalo z tym HP :-) bo lipa jak prezent na swieta nie dojdzie :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

No mamy nadzieje, że jej się spodoba ;) Najlepiej by było gdybym znalazła wersję po angielsku no ale niestety nie wyszło ;p
India no byłabym mega wściekła jak bym nie znalazła, albo gdyby dali mi znać później. Teraz tylko mi brakuję prezentu dla męża, tzn wiem co mu kupię, tylko do sklepu mi nie po drodze hehe ;p
Kulcia ja też planuję czytać Małemu książki, tylko nie wiem czy Harrego, ale zanim będzie miał kilka latek żeby coś ogarniać to się może zmobilizuję hehe ;)
Życiowa ja ostatnio nie mam weny do fantastyki, jak wcześniej "pochłaniałam" książki tak teraz się męczę czytając, więc albo muszę wziąć do ręki coś naprawdę dobrego, albo zmienić tematykę ;p

Nuska ja tak miałam pod koniec ciąży... nic mi nie podchodzilo... I dopiero w tamtym miesiąc u jakoś mnie rusZyło i zaczęłam nadrabiać a teraz z kolei szydełko pochłania mój czas. Chciałabym poczytać w łóżku Ale kurde młody zasypia jak ja garaże światło więc lipa [emoji14]

Dziewczyny wy o czytaniu książek a ja jak tylko poczuje lozko to oczy mi leca [emoji52] a kiedys uwielbialam czytac. Od mojego zawsze ksiazki dostawalam, a ostatnie dwie ktore dostalam rok temu leżą nie przeczytane.

Jedyne co mnie wciagnelo to Grey [emoji12]

Szczepienie odlozone narazie na 4.01.

Kasia MArysia najważniejsze ze przybiera Madzia dobrze :-) pewnie jestes spokojniejsza?? Pytalas kiedys czy kp... nie ja.juz dawno tylko mm.

Nadziejka sliczny Fifi :-) a jakie masz wlosyyyyy!! [emoji5]

Nuska haha teraz juz raczej wyjscia z rodzeniem nie masz [emoji6] ja oddzialu przed pierwsza ciążą nie widziałam i nie wiem czy bym chciała widziec przed.

Mi odpukac wlosy po ciąży nie wypadaja. A moja mycha uwaga uwaga wyrasta z pierwszej pary bodow i spiochow na 56 [emoji6]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Dora jeszcze pytanie na temat Malinowego obloczka :-) czy jak bede rozmrazac maliny to lepiej na sitku zeby ta woda i sok odciekly czy normalnie w misce i wtedy razem z tym.miksować?? Jak myślisz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry