reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja Antosia to odkąd nauczyła się trzymać coś w raczkach to trzymała książki. Na początku oczywiście to była nasza inicjatywa żeby miała książki od małego ale z czasem ona sama wyciagala po nie raczki i teraz idąc na nocnik bierze ze sobą książki do łazienki :) wystarczy wybierać książki odpowiednie do wieku i jest chwila spokoju :)

Jak tak czytam co wy już zrobilyscie na święta i jak spojrzę na swój dom to płakać mi się chce.... Dziś to tylko pranie wstawiłem....No i Tosi pokój trochę ogarnęłam. Dziś powiedziałam Z że jak jutro nie wróci o normalnej godzinie do domu (bo ostatnio wraca ok 18) to na święta jesteśmy bez jedzenia i picia bo ja nie będę w piątek o 20 robić zakupów. My jeszcze nawet choinki nie mamy :(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja jeszcze czytać nie umie ale lubi oglądać.
DSC_0821.jpeg

Załączniki

• DSC_0821.jpeg
    DSC_0821.jpeg
    29,6 KB · Wyświetleń: 209
Dora jeszcze pytanie na temat Malinowego obloczka :-) czy jak bede rozmrazac maliny to lepiej na sitku zeby ta woda i sok odciekly czy normalnie w misce i wtedy razem z tym.miksować?? Jak myślisz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Myślę, że możesz rozrmazac normalnie i odlać trochę soku jakby go dużo było.

Hm.... jak mi brakuje sprzątania... jakaś obłąkana jestem. To że chodzę po domu kiepsko działa bo bez przerwy widzę, że coś by trzeba zrobić. Bardzo muszę się powstrzymywać.

Dorcia - biedulko , wyobrażam to sobie ze masz dość :-/ ja tez tak mam ze sprzątaniem , maniaczka troche jestem do tego , w ciazy jak byłam to jak przeprowadzkę miałam to sama te wszystkie kartony popakowalam a to dlatego bym móc sie odnaleźć pózniej , zamiast poprosić kogoś innego a na drugi dzien takie skurcze w rękach i nogach mnie łapały :-/

Ja tez uwielbiam książki , mam pełno polskich książek i bajek , ale ściągnę z polski jeszcze inne dla milki .

Wczoraj sie dowiedziałam ze bedzie nas 30 na wigilie , ale cieszę sie ze bedzie ze robimy u szwagierki co mieszka 2km odemnie , to wrócimy do domu , bo jak u teściowej jest to potem musimy tam spac bo mieszka daleko . Muszę 2 placki zrobic :-/

Moje dziecko od 3 dni juz sie nie budzi o 6h tylko o 7h30 [emoji1360][emoji108], a wczoraj to nie wiem co to jej było usnęła na rękach [emoji15]. Teraz zjadła i śpi ....
U mnie tak troche smutno w święta bo ani nie mogłam udekorować bo nie mam salonu jeszcze , ani dużej choinki , taka mała mi stoi w przedpokoju :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ola a duzo jescze salonowi brakuje?
30 osób to dużo faktycznie U mojej mamy 12 osób ma być. Każdy niby coś przynosi Tzn oprócz mnie Jeden plus z tego ze w tym roku ominie mnie lepienie uszek Zawsze to miałam przydzielone

Ola a duzo jescze salonowi brakuje?
30 osób to dużo faktycznie U mojej mamy 12 osób ma być. Każdy niby coś przynosi Tzn oprócz mnie Jeden plus z tego ze w tym roku ominie mnie lepienie uszek Zawsze to miałam przydzielone
Ja lubie lepic uszka:) i pierogi.
Moge Cie zastapic.

Olamagda oooo matko tyle ludu:)
U nas nawet polowy nie ma. Jaki placek pieczesz?

Ciekawe co tam jeszcze nasza kucharka Mala mi zgotowala:)

Ojciec kaszle jak stary gruzlik i mowie mu zeby syrop bral a on " to ode mnie sie zarazi"... Nie mam slow

reklama
Kasia Marysia to byś uratowała tradycję tymi uszkami :) U mamy mają być pierogi.Maja zrobić z babcią a uszka podobno ciocia kupi ;)

Do góry