Anka_32
Fanka BB :)
Moja Antosia to odkąd nauczyła się trzymać coś w raczkach to trzymała książki. Na początku oczywiście to była nasza inicjatywa żeby miała książki od małego ale z czasem ona sama wyciagala po nie raczki i teraz idąc na nocnik bierze ze sobą książki do łazienki
wystarczy wybierać książki odpowiednie do wieku i jest chwila spokoju 
Jak tak czytam co wy już zrobilyscie na święta i jak spojrzę na swój dom to płakać mi się chce.... Dziś to tylko pranie wstawiłem....No i Tosi pokój trochę ogarnęłam. Dziś powiedziałam Z że jak jutro nie wróci o normalnej godzinie do domu (bo ostatnio wraca ok 18) to na święta jesteśmy bez jedzenia i picia bo ja nie będę w piątek o 20 robić zakupów. My jeszcze nawet choinki nie mamy
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tak czytam co wy już zrobilyscie na święta i jak spojrzę na swój dom to płakać mi się chce.... Dziś to tylko pranie wstawiłem....No i Tosi pokój trochę ogarnęłam. Dziś powiedziałam Z że jak jutro nie wróci o normalnej godzinie do domu (bo ostatnio wraca ok 18) to na święta jesteśmy bez jedzenia i picia bo ja nie będę w piątek o 20 robić zakupów. My jeszcze nawet choinki nie mamy
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom