reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, mialas wizyte?

My nie poszlysmy na szczepienie, bo.mi.sie godz pomylily i M. mnir uswiadomil na 3 min przed wizyta

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Póki co po domu to nosiłam i wygodnie jest. Ale chusta jest mieciutka łatwo chodzi na kółeczkach więc zero problemu z nałożeniem :)

To zdradz ile.kosztowala jesli mozesz i napisz mi czy w zime tez sie nada?
Pytam Ciebie, bo do tej pory sie tym tematem nie interesowalam wiec nie czytalam na ten temat nic

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jestę.

Nuśkaaa miłego oglądania:) same przyjemne rzeczy Cię czekają.

Życiowa super wygladacie!:) fajna husta.

Nadziejka słodki bobaas, a jakie ma rączki tłuściutkie:)
Włosy i tak masz długie. Nie lecą Ci po ciąży??
Ja mam w pt wizyte u fryzjera!;) zrobie zdj przed i po.

India dziekuje ze pytasz. Bylismy w poradni. Otoz tak... Magda nago waży 6100, nie wygląda na zabidzoną[emoji23] ma 67 cm. Waga w normie jak na ten miesiac. Położna wspominała coś o zębach, kazała dziąsła smarować jak marudna. Mleka mam, karmienie z obu piersi na dopicie i zaczynam od tej ktora skonczyłam. W nocy karmić.

reklama
Do góry