reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale slicznosci [emoji7]

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Juz z roznymi czapkami probowalam i teraz po domu wlozylam taka cieniutka zeby sprawdzic lezala smiala sie tylko wlozylam czapke to ryk :(

reklama
Nie da sie przetrzymac trzy podejscia robilam potem juz jak zdjelam to ledwo uspokoilam az padla ze zmeczenia z tego placzu . Jedna czapke pocielam na opaske bede probowac z opaska .

sa dzieci ktore za cholere czapki nie naloza. a jak z kapturem?
maly mi zasnal przed 18 i po pol godzinie sie przebudzil i znowu mial atak leku.....

Dobry wieczór :)
Melduję,że udały nam się zakupy i kupiliśmy wózek :)
A właśnie w temacie czapeczek. Jeśli na liście rzeczy które mam zabrać do szpitala mam czapeczki to powiedzcie mi dziewczyny jakie te czapki? Chodzi o takie te cieniutkie?

Dobry wieczór :)
Melduję,że udały nam się zakupy i kupiliśmy wózek :)
A właśnie w temacie czapeczek. Jeśli na liście rzeczy które mam zabrać do szpitala mam czapeczki to powiedzcie mi dziewczyny jakie te czapki? Chodzi o takie te cieniutkie?
Tak Kasiu te cienkie i nie wiazane. Takie oo
DSC_0842.jpeg

Załączniki

• DSC_0842.jpeg
    DSC_0842.jpeg
    18,3 KB · Wyświetleń: 242
Już dawno tqk się nie wynudzilam jak dziś. Spalam dwa razy! Co za tym idzie pół nocy z głowy.
Tu jest tak suche powietrze że bola mnie oczy, nos i w buzi. W ogóle chyba coś mnie bierze bo kicham i mam katar.
Nadal jestem sama na sali i czuje się jak vip bo dziś kilka kobiet przysło i ja inne sale a do mnie nikogo nie dali :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, to duzy problem, bo rzeczywiscie jak tu wyjsc gdziekolwiek? Wiem, ze sie latwo mowi, ale probuj ile wlezie, musi sie przyzwyczaic biedula :-(

Kasia, super, ze jest juz bryka. :-) pokaz nam!

Anka, jak lezalam pp pprodzie to tez bylo tak.suche powietrze, ze w gardle drapalo.
Jak dlugo bedziesz tam lezala?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Wstawiam zdjęcie :) Nie mam go jeszcze w domu. W poniedziałek przywiezie mi go kurier bo wzięliśmy z dostawą do domu bo akurat była promocja,że dostawa za free. Kupiliśmy go w smyku. W ogóle to nie wiedziałam,że w smyku są wózki,łóżeczka itp. Miłe zaskoczenie :)
wózek.jpg

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 239
Do góry