reklama
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hejka 
Ja już całkiem doszłam do siebie po chorobie, ale żołądek to chyba ze 3 dni mnie męczył. I wpadłam w wir porządków i ogarniania mieszkania ;p mój M został zagoniony nawet do mycia okien i stwierdzam, że za rzadko go wykorzystuję do sprzątania ;p
Poza tym wszystko u nas dobrze, dzisiaj łóżko nowe przywieźli i mój właśnie z nim walczy a później chyba złożymy już łóżeczko, bo do końca grudnia chcę mieć ogarnięte a między świętami i sylwestrem może nam się nie chcieć ;p
Od 8 stycznia przenoszę się do rodziców, jak mój na podoficerkę pojedzie i tylko na weekendy będę u siebie, więc muszę to teraz wszystko już zrobić
I w ogóle już mnie to zaczyna przerażać, bo zostało mi jakieś 62 dni do terminu i się zaczynam zastanawiać jak to będzie bez mojego M, czy sama dam radę i w ogóle porodu to się boję tak, że masakra
Ale z drugiej strony już bym chciała mieć Synka ze sobą 
Wiktoria Kochana gratuluję z całego serducha!
India pierwsza w kolejce jest MalaMi, później Anna 25 i ja ;p
Miłego dzionka
Ja już całkiem doszłam do siebie po chorobie, ale żołądek to chyba ze 3 dni mnie męczył. I wpadłam w wir porządków i ogarniania mieszkania ;p mój M został zagoniony nawet do mycia okien i stwierdzam, że za rzadko go wykorzystuję do sprzątania ;p
Poza tym wszystko u nas dobrze, dzisiaj łóżko nowe przywieźli i mój właśnie z nim walczy a później chyba złożymy już łóżeczko, bo do końca grudnia chcę mieć ogarnięte a między świętami i sylwestrem może nam się nie chcieć ;p
Od 8 stycznia przenoszę się do rodziców, jak mój na podoficerkę pojedzie i tylko na weekendy będę u siebie, więc muszę to teraz wszystko już zrobić
I w ogóle już mnie to zaczyna przerażać, bo zostało mi jakieś 62 dni do terminu i się zaczynam zastanawiać jak to będzie bez mojego M, czy sama dam radę i w ogóle porodu to się boję tak, że masakra
Wiktoria Kochana gratuluję z całego serducha!
India pierwsza w kolejce jest MalaMi, później Anna 25 i ja ;p
Miłego dzionka
Życiowa
Skończyłam! Gucio lubi gapic sie na pingwiny więc mu wydziergalam 
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia23
Ojej jaki już duży. Bardzo podobny do Ciebie.Skończyłam! Gucio lubi gapic sie na pingwiny więc mu wydziergalam
![]()
![]()
Super pingłin.
India u nas jakos leci, maz jest to i czesciej wkoncu z domu moge wyjsc
a tak poza tym to Zuzi sie cos zrobilo ze jak wkladam jej czapke to jest wisk masakryczny dzis tak plakala ze na spacer nawet nie poszlam a za tydzien chrzciny i sie zastanawiam czy nie odwolac bo jak mi tak zacznie wiszczec to nie wiem co zrobie 
KasiaMarysia23
India9
I co? Potrafi tak bez przerwy wrzeszczec? A czapka jej nie cisnie?.Albo drapie?India u nas jakos leci, maz jest to i czesciej wkoncu z domu moge wyjsca tak poza tym to Zuzi sie cos zrobilo ze jak wkladam jej czapke to jest wisk masakryczny dzis tak plakala ze na spacer nawet nie poszlam a za tydzien chrzciny i sie zastanawiam czy nie odwolac bo jak mi tak zacznie wiszczec to nie wiem co zrobie
![]()

reklama
India9
Ale slicznosci [emoji7]Buziaki ciotki klotki
Zobacz załącznik 787933